Sizlere Bacak Gününü İple Çektirecek En Etkili Bacak Antrenmanını Açıklıyoruz!

0

Çoğu kişinin gözünü korkutan bacak günlerini daha etkili hale getirmeye ne dersiniz?

Casey Lambert isimli bayan, gençliği boyunca hep aktifmiş ancak antrenmana kararlı şekilde başlamasının sebebi sevgilisiyle daha çok vakit geçirmek istemesiymiş. Antrenman konusunda daha çok şey öğrendikçe spora karşı olan bağlılığı da artmış. Sevgilisi Corey’yle Columbus’taki Arnold Spor Festivali‘ne gidene kadar da elde ettiği fizikle ne yapacağı konusunda bir fikri yokmuş.

Reklam

“Sevgilimle fuar alanında yürürken Amanda Letona gibi kadınları canlı kanlı görüp yarışmalarını izledim. Sevgilime dönüp, ‘Ben de yapmak istiyorum’ dedim. Eve döndüğümüzde ise tekrar antrenman yapmak için yerimde zor duruyordum.”

Batı Virginia’ya dönünce yarışmalara katılmaya karar vermiş ve ileride Arnold sahnelerinde yarışmayı amaç edinmiş. Bir yıl sonra Arnold Klasik Amatörün bikini kategorisinde yarıştığında hedefini gerçekleştirmiş. İkinci yarışması olan bu yarışmada unvan kazanamasa da buradaki deneyimini kariyerinin önemli bir ânı olarak görüyor.

“Sıraya girmiş, sahneye çıkma zamanımın gelmesini beklerken kalabalığa göz gezdiriyordum. Aşağılara baktığımda Arnold Schwarzenegger’i gördüm. Bir saniyeliğine göz teması kurduk ve oradaki herkesin bana baktığı gerçeği tam olarak o an dank etti.”

Çoğu atlet gibi Lambert de spor hakkında daha da bilinçlendikçe figür kategorisinin fiziğine daha uygun olduğunu fark etti. “NPC’de bir sürü kategori var ve fiziğinize en uygun olanı seçmeniz lazım. Ben ağır çalışmayı seven, kalın bacaklı bir kadınım. O yüzden figür kategorisi en uygun olanıydı.”

Artık kocası olan Corey ise erkekler fizik kategorisi için çalışıyor. “Eşinizle antrenman yapıp yarıştığınızda her şey daha iyi oluyor. Birbirini heveslendirmek ve birbirinden gurur duymak hem salonda hem de evde size ekstra motivasyon sağlıyor.”

Piyasadaki En İyi BCAA Takviyeleri

Piyasadaki En İyi Gainer Takviyeleri

Piyasadaki En İyi Kreatin Takviyeleri

 Piyasadaki En İyi Pre-Workout Takviyeleri

Piyasadaki En İyi Protein Tozu Takviyeleri

Lambert’ın Bacak Rutini

HAREKET SET TEKRAR
Dumbbell Goblet Squat 1 15
Dumbbell Stiff-leg Deadlift 1 15
 Dumbbell Stepup + Flat Bench 1 Bacak başına 15*
Kickback Lunge 1 Bacak başına 15*
Leg Extension 1 20

NOTLAR: Hareketleri, aralarda dinlenmeden yapın. Döngüler arasında 2-3 dakika dinlenerek 3-4 döngüyü tamamlayın.

*Tekrarları bir bacağınızla yapıp diğerine geçin.

Ağır Bir Bacak Antrenmanı Öncesi Motivasyonla Dolmak İsteyenler Buraya!

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz