IFBB Birincisi Buse Erkat Mükemmel Fiziğin Formülünü Veriyor!

0

“Ağırlık kaldırmak bir tutkudur!” diyor Buse Erkat. Bayanlar Bikini Fitness Türkiye Şampiyonluğunu; 2014, 2015 ve 2016’da tam 3 yıl üst üste kazanmış olan Buse, mükemmel fiziği ve güzel gülüşüyle tüm kadınları ağırlık kaldırmaya çağırıyor!

Sosyal Medyada Tüm Sırlarını Açıklıyor!

Instagram hesabında; antrenmanlarına, beslenme düzenine ve en büyük destekçisi Hardline takviye ürünlerine dair birçok paylaşımda bulunan Buse Erkat mükemmel bir fiziğe sahip.

Reklam

Buse Erkat, sosyal medyayı düzenli olarak kullanıyor. Katıldığı vücut geliştirme fuarlarında birçok röportaj verdiği gibi kendi videolarıyla da takipçilerine sesleniyor. Onlarla antrenman rutinini paylaşıyor ve destek aldığı takviyeleri anlatıyor. Ayrıca, kendisi büyük bir hayvansever! Kediler ve köpeklere olan sevgisi de spor tutkusunun yanı sıra fotoğraflarda sık sık kendini gösteriyor.

Buse Herkese İlham Veriyor

buse-fitness

Buse için vücut geliştirme, adeta bir yaşam biçimi haline gelmiş. Bikini Fitness Türkiye Şampiyonu Buse, diğer kadınları da spor yapmak ve düzenli beslenmek konularında bilinçlendirmek ve yüreklendirmek için kolları sıvamış!

Buse Erkat’ın konuşmalarında en çok dikkat çektiği konulardan biri, kadınların erkeksi bir vücuda sahip olma korkusu… Buse bu korkunun yersiz bir korku olduğunun altını ısrarla çiziyor. Bilimsel olarak kadınların anatomik açıdan belirli bir vücut yapısına sahip olduğunu ve ağırlık kaldırmanın kendi kapasitelerinin dışında erkeksi bir görünüm yaratmayacağını üstüne basa basa belirtiyor.

En Büyük Destekçisi Eşi

buse-erkat-esi

Buse’nin spora olan tutkusu neredeyse çocukluk yıllarına uzanıyor. IFBB birincisi Buse Erkat, spora lise yıllarında oynadığı voleybol ile başlamış. Spora ilgisi ve merakıyla başlayan bu başarı hikayesi, onu hayatının aşkıyla da tanıştırmış.

Buse, vücut geliştirme ile fitness antrenörü olan eşinin de desteği sayesinde tanışmış. Vücut geliştirme sporu ile tanıştığından beri de bunun kendisi için bir tutkuya dönüştüğünü dile getiriyor. Fitness antrenörü eşinin motivasyon desteği ve Hardline ürünlerinin besin desteği birleşince ortaya çoğu kadının korktuğu erkeksi fiziğin aksine, çok güzel ve fit bir vücut ortaya çıkmış.

Vücut Geliştirmenin Kadın Hali

buse-vucut-gelistirme

Ağırlık kaldırma ve kas geliştirme kadınsı bir şekilde de yapılabilir. Bunun en güzel ve en fit örneği olan Buse Erkat, başarısını 3 yıl üst üste Türkiye Şampiyonluğu ile taçlandırmış.

Bu başarıya her kadının ulaşabileceğini dile getiren Buse; düzgün beslenme programı, antrenman programı, doğru supplementler ve sporcu ek gıdalarını birlikte programlamanın mucizevi sonuçlar yarattığını kendi bedeninde gözlemlemiş.

Sporcu Gıdaları Çok Önemli

hardline-buse

Kadınların erkeksi vücut yapısı korkusu yüzünden ağırlık çalışmak istememelerinin yanı sıra başka bir miti daha kırmak isteyen Buse Erkat, vücut geliştirmede sporcu gıdalarının önemini işaret ediyor.

Buse, sporcu ek gıdaları ve protein tozu kullanmanın, vücut geliştirme sporunda iddialı olan kişileri daha düzgün ve ideal bir vücuda kavuşturmada bir zorunluluk olduğunu belirtiyor. Bunun nedenlerini ise takviye kullanmanın; kas kütlesini artırmada, antrenmanları daha verimli geçirmede, antrenman sonrası ağrıları azaltıp toparlanmayı hızlandırmada en büyük destek olması olarak sıralıyor.

Hardline atleti olan Buse Erkat, röportajlarında kendi beslenme programı içerisinde Hardline ürünlerinden destek aldığını belirtiyor. Hardline’ı tercih etme sebebi olarak da şunları sıralıyor;

“Hardline içerisindeki bileşenlerle sporcuların temel ihtiyaçlarını oldukça iyi karşılıyor ve antrenman sonrasında özellikle whey protein ürünleri ile mükemmel bir onarım süreci sağlıyor!”.

Buse Hardline sporcu ek gıdası ve Hardline protein tozu ile ilgili mini bir röportaj da vermiş:

Düzenli antrenman yapan ve kas hacmi hedefi olan kişilerin günlük besin değerlerinin de egzersiz programları doğrultusunda yüksek olması gerekebiliyor. Buse Erkat, bu gibi durumlarda takviye kullanımını öneriyor. Sporcu besinleri ve ek gıdalarının kullanımı sonucunda antrenmanın verimli bir şekilde tamamlanması mümkün olabiliyor. Buse, kas kapasitesinin artması için Hardline ürünlerini en iyi tercihler arasında görüyor. Röportajda da belirttiği üzere natürel beslenme ile ulaşılamayan sonuçlara Hardline ürünlerini kullanarak erişmenin mümkün olduğunu ifade ediyor. Özellikle antrenman kapasitesi yüksek yarışçıların kullandığı bu ek gıdalara başvurulmadığı takdirde kas gelişimi ve beslenmesi, ilerleme açısından yeterli olmayabiliyor. En iyi protein tozu ürün seçenekleri arasında gösterilen Hardline markası, Buse Erkat’ın da beslenme düzeninde yer alıyor.

Annesi de Onun Yolundan Gidiyor

hardline-anne

Buse Erkat, başarısının arkasındaki en büyük destekçilerinden biri olarak annesini görüyor. Annesini de spora başlatan Erkat, tüm kadınları daha güçlü, daha fit  ve daha zinde bir vücuda sahip olmak için ağırlık kaldırmaya davet ediyor ve ekliyor;

“Göreceksiniz ki yaptığınız ev işlerinde ve günlük hayatınızda bile daha az yorulan, daha çevik bir kadın olacaksınız!”.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz