Ağzından Motivasyonu Düşürmeyen “Sahte Doğal (Fake Natty)” Sporculara Diyeceklerimiz Var!

1

Günümüzde gerçek sporcular hakettiği değeri görmüyor. Instagram’da filtreleri uzmanca kullanan, tonlarca ilaç kullanıp doğal olduğunu iddia eden sporcular; emek sarfeden, kendini geliştiren isimlerden çok daha iyi yerlerde.

Yağ yakmanız için diyet tavsiyeleri, kas yapmanız için saçma ve yanlış antrenman tavsiyeleri verip göz boyayan bu sporculara “fake natty”, yani “sahte doğal” deniyor. Kullandıkları ilaçlar sayesinde hızlı bir şekilde doğal olan insanların ulaşması zor olan noktalara ulaşıp, doğalmışçasına göz boyuyorlar. Kaldırdıkları ağırlık, fiziklerini doğal olarak inşa etmediklerinin kanıtı olmasına rağmen kimse bunun farkına dahi varmıyor.

Reklam

Yaptıkları tek şey, motivasyon aşılamaya çalışmak. Kullandıkları motivasyonel cümleler de bir o kadar saçma. Eğer bu yazıyı okuyan bir “sahte doğal” sporcu varsa, şimdi ona diyeceklerimiz var.

Sevgili Steroid Bağımlısı

Related image

Umuyoruz ki antrenmanların (enjeksiyonların) iyi gidiyordur. Sürekli artan takipçi sayın için tebrikler. Bir sürü insanın beynini yıkadın ve gençleri yanlış hedeflere yönlendirerek umutlandırdın. Adeta ulaşılamaz hayaller sattın. Herkesi kendin gibi olabileceğine inandırdın.

Tabii ki paramparça quadriceps kaslarına, taraklı hamstring kaslarına ulaşmak; verdiğin koçluk hizmeti ve sattığın diyet planıyla çok kolay. Hele ki verdiğin motivasyon yok mu, o motivasyonla her şeye ulaşılabilir!

Whey protein, kreatin ve arttırdığın karbonhidrat tüketimiyle gerçekten her şey mümkün. Sana inanıyoruz….

Üzgünüz Ama Motivasyon Nedir Bilmiyorsun

Image result for zyzz

Motivasyon, sürekli vücudun değişmesini sağlayan steroidlerle çok kolay elde edilebilir. Mühim olan, gelişmek için en ufak detayı hesaplamana rağmen gıdım gıdım gelişirken sahip olduğun motivasyondur. Bir tavşan hızında motive olmak değil, bir sümüklü böcek hızında motive olmaktır asıl mesele.

Yağ yakıcı tabletlerle tüm vücudundaki yağlardan kurtulurkenki motivasyonun değil, karbonhidratı azaltıp antrenmanlarda zorluk çekerken gram gram kilo vermeye çalışırkenki motivasyonundur asıl mühim olan.

Gerçek Şu Ki, Sen Hilecisin

Image result for brad castleberry

Seçim senin elindeyken, kolay yolu seçtin. Motivasyon diyip durdun, ancak bahsettiğin motivasyon aslında sende yok. O motivasyonu sana aldığın ilaçlar hazır sunuyor. Fakat bir gün o ilaçlarla da gelişimin sınırlı olduğunu göreceksin. İşte o gün, vücuduna verdiğin zarardan dolayı çok pişman olacaksın. Çünkü verdiğin o zarara değmeyecek.

Sahte bir rüya satarken, kendini de sahte hayallerinin içinde bulacaksın. Yalnızca antrenman ve beslenmeyle yeterince motive olamadın, ilaçlarla da motive olamadığın noktaya gelmene çok az kaldı.

Gerçek motivasyon nedir asla bilmeyeceksin. Genetiğin üstesinden gelinebileceğini anlatıp durdun, fakat sen kendi genetiğin iyi olsa dahi zayıfsın.

Neden Her Gün İleri Gitmene Rağmen Yetinemedin?

Bu bir nefret söylemi değil. Bu gerçeklerin yazıya dökülmüş halidir. Gerçekte mümkün olmayan hayalleri satan seni, çok iyi tanıdığımızın kanıtıdır. Doğal olmadığının bilindiğinin resmidir.

Doğal olmak ve doğalken motive olmak ile ilaçlı olmak çok farklı şeylerdir. Eğer bir hayal satıyorsan, bunu doğallığı vurgulayarak yapma. Şeffaf ol, dürüst ol. Kendinle barışık ol.

Motivasyon cümleleriyle pazarlama yapma ve gerçek hedeflere kilitlen. O zaman hiç kimse bu şekilde bir yazıyla sana kendini kötü hissettirmek zorunda kalmaz.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz