Biceps Kaslarını Büyüteyim Derken Ölümün Eşiğine Gelen Rus Sporcu

2

21 yaşındaki Rus sporcu Kirill Tereshin, son zamanlarda yaygınlaşan kol büyüten kimyasalları kullanan bir isim ve direkt gündeme oturdu.

Bu kimyasalların en yaygın olarak kullanılanı, bir yağ türevi olan Synthol ile ilgili her şeyi ele aldık.

Reklam

Synthol Nedir?

Synthol, kollardaki kas kütlesini arttırmak zorunda kalmadan kolları büyüten yağ yoğunluklu bir maddedir. Piyasadaki en tehlikeli maddelerdendir, enjeksiyonunun çok acılı olduğu enjeksiyon yapan kişiler tarafından sık sık dile getirilir.

Anorexia Değil Tersi: “Bigorexia”!

Vücut geliştirmeyle ilgilenen kişiler arasında sık rastanan bir durum olan büyüklükten tatmin olmama durumu, internette bigorexia olarak adlandırılıyor. Bunun tıbbi bir terim olmadığının altını çizmek gerekiyor.

Image result for synthol freak

Açgözlülüğün Uç Noktası: Synthol Freak Olmak

Sürekli daha fazlasını isteyip, anormal boyutlara ulaşana kadar her imkanı zorlamak vücut geliştiriciler arasında ekstrem boyutlara ulaştı. Bunun en uç noktası synthol freak denen kişiler. Bu kişiler orantısız da olsa büyümekten gocunmayarak, vücutlarını biçimsiz şekillere sokuyorlar ve bu görünüş onları gerçekten tatmin ediyor.

Kas Değil, Silikonumsu Bir Yapı

Bu tip kişilerde gördüğünüz şişkinliğin kasla alakası yok. Tamamen sıkı duran yağ dokusu, silikondan çok büyük farkı yok.

10 günde 25 cm kol büyüklüğü elde edilebiliyor. Tabii ki böylesine hızlı bir büyümenin riskleri de oldukça fazla.

2,5-3 cm kol büyüklüğü için yıllar boyu çalışmak gerekirken, 250 ml synthol maddesi ile bu bir gün içerisinde mümkün hale geliyor.

Kirill Tereshin: “Böylesine Büyük Kollara Sahip Olmak Fedakarlık Gerektirir”

Bu kollara sahip olmak için litrelerce acılı enjeksiyonlar yaptığını dile getiren Tereshin, bu yaptığının istediği hedefe ulaşmak için bir fedakarlık olduğunu dile getiriyor.

“Bu enjeksiyonları yaptığımda 40 derece ateşle ölüyormuşum gibi hissedip yataklara düşüyordum. Ancak istediğimi sonunda elde ettim.” diye ekliyor.

Vücuduna yalnızca koluna yaptığı bu enjeksiyonlarla 5 kilogram eklediğini söyleyen Tereshin, bu enjeksiyonların gücü de etkilediğini söylüyor.

Image result for greg valentino

Vücut Geliştirme ve Synthol

Vücut geliştirme sporunda da bazı profesyonel isimler, vücuttaki zayıf bölgeleri güçlendirmek adına synthol kullanıyorlar. Tereshin’e göre çok düşük dozlarda kullanmalarına rağmen, sahnede kaslardan yağ sızması gibi durumlarla karşılaşabiliyorlar.

Tehlikenin nasıl ciddi bir boyutta olduğunu bu örnek umarız ki gözler önüne seriyordur.

Doktorlar bu tip enjeksiyonların sinir hasarı, enfeksiyon, ülser gibi yan etkilerinin olabileceğini dile getiriyorlar. Yani kesinlikle uzak durmalısınız!

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz