Ramazan Sofranızı Proteini Bol Pankekler İle Tatlandırın!

0
ramazanda-proteinli-pankek

Ramazan ayı boyunca oruç tutuyor ama spor da yapıyorsanız, beslenme çok çok daha hassas bir önem taşıyor demektir.

Bu ayda kas inşasına devam etmek oldukça zorlayıcı olduğu için birincil olarak kas kaybını engellemeye odaklanmanızı tavsiye ederiz. Buna ek olarak ise beslenmenize, yemek yiyebildiğiniz süre içerisinde zamanı iyi değerlendirebilmenize bağlı olarak tabii ki spor hayatınıza devam edebilirsiniz (herhangi bir sağlık probleminiz olduğu durumlarda ise doktorunuza mutlaka danışmalısınız).

Reklam

Ramazan Ayı Boyunca Hem Oruç Tutup Hem Yeterli Protein Alabilir miyim?

Bu sorunun cevabı da evet.

Hatta bu noktada sporcuların bir kısmının aralıklı oruç da dediğimiz intermittent fasting sistemini uyguladığını hatırlatmak isteriz. Bu programda zorlu versiyonu olan günde 1 öğünün dışında günde 8 saat aralığı içerisinde 2 öğün tüketmeyi ön görüyor. Birçok sporcu ve yağ yakmak için çabalayan kişi beslenme sistemi olarak kendilerine intermittent fastingi seçiyor. Dolayısı intermittent fasting ile benzeyen ancak aynı olmayan oruç tutmayı ramazan ayı boyunca spor hayatınız ile devam ettirebilirsiniz.

O Zaman Lezzetli ve Proteini Bol Pankek Konusuna Dönelim

ramazanda-proteinli-pankek

Beslenme düzeninizde değişiklikler yapacağınız ramazan ayında protein oranı yüksek besinler ile her zaman olduğu gibi tokluk sürenizi arttırmaya ve kas kaybını engellemeye odaklanabilirsiniz.

Antrenman sisteminiz de bu ay boyunca değişeceğinden ve hafifleyeceğinden ötürü kas inşası yapmak isteyecek olsanız bile oruç tutan biri olarak enerjinizi korumaya özen göstermeniz ve dehidrasyon yaşamamanız gerekecektir.

Protein oranı yüksek besinleri ramazan sofranıza muhakkak eklemeniz gerektiğini biliyorsunuz. Ayrıca ister tatlı niyetine doğal şekerli reçeller ya da şuruplar ile ister ana protein kaynağı olarak pankekler yapabilirsiniz. Mutluyuz ki sporcuların derdinden anlayanlar var! Sporcu gıdaları arasında protein tozları, protein açığınız için ideal ürünlerdir. Bu grubun içerisinden ise lezzetli mi lezzetli pankekler yapmanızı sağlayacak bir ürün var: Scitec Protein Pancake.

Su ya da süt ile çırparak hemen tavaya alabileceğiniz bu ürün harika bir pankek yapmanız için gereken tek malzeme. Daha pratik bir seçenek ile henüz karşılaşmadık. Ramazan sofranızda pide ya da ekmeklere alternatif olarak protein içeriği yüksek pankekler bulundurmanızı tavsiye ederiz. Sofranızı hem daha sporcu dostu hem de ramazana uygun hazırlamak isteyenler için enfes bir seçim!

Kas Kaybını Önlemeye Yardımcı Supplement Kombinasyonu

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz