Başarılı Olmak İsteyenlerin Bilmesi Gereken Acı Fakat Gerçek Bilgiler

0

Başarılı Olmak İsteyenlerin Bilmesi Gereken 4 Acı Gerçek

1- Hayatınızda bir denge kurabilirsiniz, ya da en iyilerden olabilirsiniz. İkisi çok ayrı şeyler.

2- En iyi olmak için gerçek motivasyona sahip olanları hiçbir şey hedeflerinden alıkoyamaz.

Reklam

3- Başarı %100 odak ister. Enerjinizi aile, gelişim, arkadaşlara veya başka bir şeye harcamanız odağın %100 olması önünde daima engeldir.

4- Başarılı olmaya giden yolda bahanelere ve tembelliğe yer yoktur. Önceliklerinizi sıralamanı gerekir.

En İyi Olmak: Denge Kurmadan Tek Bir Şeye Odaklanmak

Eğer bir başarı hedefiniz varsa, bu hedefe %100 kilitlenmek durumundasınız. Hayatınız dengesiz olacak, en iyilerden olmak istiyorsanız bunu kabullenmelisiniz.

Başarının anahtarı şudur ki; ulaşmak istediğiniz hedefe kilitlenmelisiniz ve bu hedeften sizi alıkoyan her şeyden uzaklaşmalısınız. Ufak bir sakatlık, depresyon belirtileri, insanların sizden bekledikleri sizi hedefinizden şaşmaya yönlendirememeli. Öyle odaklı olmalısınız ki, hedefiniz dışında hiçbir şeyi umursamamalısınız. Başarılı insanlar daima böyle yaptılar.

Herkes bu cesareti gösteremiyor, bu nedenle çok başarılı insan sayısı da az. Bu tabii ki yanlış bir şey değil, herkes farklı ve herkes aynı olsa başarı kavramı ortadan kalkardı…

İyi Olmanın Bedeli

Sporda veya başka bir alanda, en iyi olmak istiyorsanız, bedelin ağır olduğunu kendinize sürekli tekrar etmelisiniz. Odağınız bölünemez!

24 saatiniz varsa, 24 saati de hedefinize adamalısınız. Eğer adamazsanız, mutlaka birilerinin adadığını da aklınızdan çıkarmamalısınız.

Evet hayatınızda bir denge kurabilirsiniz ve başarıya doğru koşabilirsiniz. Ama en iyi olmak istiyorsanız, ya dengeli olursunuz ya en iyi. Başka seçeneğiniz yok.

Başarılı olan, en iyi olan ve gerçekten iyi bir denge kurabilmiş bir sporcu gösterebilir misiniz? Dışardan öyle gözüküyor olabilirler, ama hayatlarına baktığınızda tek odakları; hedefleri.

Bir konuda en iyilerden biri olmak, fanatik bir odak gerektirir. Bu odağı, sahip olmayanlar anlayamaz ve bu odak dışardan itici dahi gözükebilir. Fakat başarı için itici olmanız gerekiyorsa, olmalısınız. Başka seçeneğiniz yok.

Bahaneler Tembellerin Uydurmalarıdır

Sakın salona gitmemek için yarattığınız bahanelere inanmayın. Çünkü hiçbiri gerçek değil. Eğer isterseniz, her şeyi oldurabilirsiniz. Genetiğiniz, zaman ayıramamanız, hatta maddi durumunuz dahi yalnızca bahane.

Çok kötü genetikle çok iyi noktalara gelen, hatta en iyi olan sporcular yok mu? Çok yoğun bir hayat temposunda dünya rekoru kıran isimler yok mu? Çok kötü bir maddi durumda olup da ismini tarihe altın harflerle kazımış, fırsatlarını kendisi yaratmış isimler yok mu?

İnkar etseniz de bu isimler varlar. Evet, sıra dışılar. Siz de sıra dışı olmalısınız. Yoksa başarının yalnızca hayalini kurabilirsiniz.

Sakatlanıp, ömrü boyunca spor yapamayacağı söylenen fakat rekorlar kıran dahi sporcular varken, sizin bahaneleriniz yalnızca birer uydurma.

Hedef seçin, hedefe kilitlenin, %100 odaklanın ve yapmanız gereken her şeyi bir bir uygulayın. Bunu sürekli hale getirdiğinizde, sonuçların gelmemesinin imkanı yok.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz