Spora Başlayanların İlk Sorusu: Baklavalar Ne Kadar Sürede Ortaya Çıkar?

0

Spora yeni başlayanlar ya da başlamayı düşünenlerin en çok merak ettiği konu baklavalar olmuştur. Karın kasları namıdiğer baklavalar ne kadar sürede çıkar diye soranlara yardımcı olmak istedik.

Şimdi öncelikle eğer başlangıç seviyesindeyseniz bilmeniz gereken en yıkıcı gerçeği söyleyelim: bölgesel kilo verme, yağ yakma diye bir şey yok ve siz, baklavaları ortaya çıkarabilmek için yağ yakmalısınız.

Reklam

Peki bölgesel yağ yakma diye bir şey yoksa nasıl baklava görüntüsünü elde edeceksiniz? Cevap basit: temeli beslenmenizi düzenleyerek atıp antrenmanlarla bu temeli destekleyeceksiniz. Hayalini kurduğunuz baklava görüntüsü, muhteşem karın kasları için ne yazık ki size şu kadar sürede karın kaslarınız belirginleşecek diyemeyiz. Bu sizin çabanıza bağlı olarak değişkenlik göstereceği gibi yağ oranınız ve metabolizmanız ile alakalı her şeyle de değişebilir.

Spora yeni başlayanlar beslenme hakkında biraz bilgi edinmişlerse az önce dediklerimiz onlara yabancı gelmiyor olabilir. Kaslı bir görünüm elde etmek, kas geliştirmek ve spor yapmak ile ilgileniyorsanız doğal olarak beslenmenizi düzenlemeniz gerekir. Tüm o hayalini kurduğunuz baklavalı karın bölgesine giden yol da her vücut geliştiricinin ve sporcunun önemsediği beslenme düzeninden geçiyor. Yağ oranınızı düşürdüğünüz zaman otomatik olarak kaslarınız belirginleşmeye başlar. Güçlü kaslara sahip göbekli insanlar görebilirsiniz. Bu insanların kaslarının gözükmemesinin tek nedeni kaslarının üzerlerinde bulunan yoğun yağ tabakasıdır.

Yağ oranınızı azaltmak ve baklava görüntüsü kazanmak için uygulayabileceğiniz temel yöntemler tabii ki var. Bunları aşağıda hemen sıralayalım:

Protein oranı yüksek beslenmek.

-Günlük ihtiyacınız olan kaloriden %10-%20 arasında kalori kesmek.

-Daha düzgün bir beslenme için makro ve mikro besin oranları yüksek yiyecekler tercih etmek.

-Mümkünse her gün yarım saat kardiyo yapmak, bunun yanısıra merdiven çıkmak, eve birkaç durak kala inip yürümek gibi günlük yaşantıyı sporla buluşturmak.

Baklavalar ne kadar sürede ortaya çıkar sorusuna verilebilecek en doğru cevap gerçekten sizin çabanıza göre değişecek olmasıdır. Hiçbir zaman mucize etki yaratacağı iddia edilen, size muhteşem karın kasları vereceği söylenen ürünlerden beklenti oluşturmayın. Bu ürünlerin birçoğu gerçek olmamakla birlikte, üzerinde klinik çalışmalar ve bilimsel araştırmalar yapılmış olan ürünler ancak siz onları doğru şekilde kullanırsanız işinize yarayabilir.

Üstelik baklava görüntüsüne kavuşmak sağlıklı bir insan için doğal beslenme ve antrenman yoluyla gerçekten yapılabilir. Sadece uygun zamanı ayırmanız, antrenmanlarınızı aksatmamanız ve beslenme düzeninize gerçekten önem vermeniz gerekmektedir.

Hızlı Kas Yapmak İçin Mutlaka Uygulamanız Gereken 8 Kural

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz