Amerikan Futbolunun Durdurulamaz Canavarı, Sahadaki Oyuncuların Korkulu Rüyası James Harrison

0

Amerikan futbolu; dayanıklılık, güç, hız, kas kütlesi ve daha pek çok atletik kapasiteyi barındırmayı gerektiren bir spordur. Bu nedenle sporun içerisinde gerçekten inanılmaz üst düzey atletler bulunmaktadır. Hızlı tackle atabilmek, topla beraber darbe yemeden koşabilmek, pas atabilmek, top yakalayabilmek… Sahip olmanız gereken becerilerin sınırı yok. Bu nedenle de sporcular gerçekten çok çalışıyor.

Reklam

James Harrison ismini belki duymuşsunuzdur. Son dönemlerde iyice popülerleşen, tankı andıran darbeleriyle isminden söz ettiren James Harrison, gerçekten makineyi andırıyor. NFL ligindeki herkesin ise korkulu rüyası…

İşte Harrison’ın inanılmaz hareketlerinden bazıları:

Harrison Durmak Bilmiyor

Çalışma etiğiyle gerçekten insanı kendine hayran bırakan Harrison, antrenmanlarının sertliğiyle bilinen bir isim. Saymaya üşeneceğiniz kadar fazla plaka ile bench press, hip thrust, sled push gibi egzersizler yapıyor.

En son sabah saat 6 gibi paylaştığı Instagram videosunda, takımı Patriots  AFC Championship oyununu kazanıp Super Bowl’daki yerini garantiledikten yalnızca 12 saat sonra aşırı sert bir antrenman yapıyordu. Bu gerçekten korkutucu bir motivasyon gerektirir.

View this post on Instagram

Incline work

A post shared by James Harrison (@jhharrison92) on

Diyelim ki James 1 saat içerisinde uyanıp, kahvaltı edip salona gitti. Bunu yaptığı an ve takımıyla beraber kutlamada olduğu an arasında yalnızca 11 saat var. Bu aralıkta kutlama, röportajlar, duş, giyinme ve daha birçok zaman harcadığı aktivite olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Bu gerçekten insanüstü bir motivasyon. Başka bir açıklaması yok.

 

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz