4 Adımda Hızlı Kilo Vermek ve Fit Olmak

0

Hızlı kilo vermek isteyenlerin sayısı çok olsa da bu hedef için en gerekli unsur olan kararlılık çok sık görülmüyor. Aaron Bleyaert inanılmaz şekilde 36 kilo verdi ve bu zayıflama başarısını Tumblr’da paylaştı. (Fotoğrafta Aaron’ın gelişimini görebilirsiniz) Aaron son birkaç yılını kilo vermek ve şekillenmek için harcadı. İnsanlar bunu nasıl başardığını sorarken o da sırrını adımlar halinde açıkladı.(1)

aoran-lose-weight

Reklam

Hızlı kilo verme ve fit olma hedefleri için Aaron’ın 4 adımlı zayıflama programını paylaşıyoruz.

1. Hızlı Kilo Vermek ve Şekle Girmek İçin Biradan Uzak Durun!

Biraz vücut şeklinizi çok fazla etkileyen bir içkidir. Bir kutu bira yedi dilim ekmek demektir. Yani spor yapıyorsanız ve kısa süre içerisinde yağlarınızdan kurtulmak ve kaslanmak istiyorsanız biradan uzak durun.

2. Meyve Suyu İçmeyin!

Meyve suyu içeriğindeki vitaminler açısından faydalar sağlasa da, hedefiniz hızlı kilo vermekse size engeller çıkarabilir çünkü meyve suyunda çok fazla şeker vardır.

3. Porsiyonlarınıza Dikkat Edin!

Yemeğe yağsız et ve sebzelerle başlayın. Hızlı kilo vermek için birebirdir. Dışarıda yiyorsanız siparişinizin yarısını paket yaptırın ve daha sonra evde yiyin.

4. Spor Salonuna Yazılın!

Eğer antrenman yapmazsanız, dergilerde gördüğünüz ve hayal ettiğiniz vücuda asla sahip olamazsınız! Ancak kendinize makul hedefler koyun, yavaş yavaş geliştikçe hedeflerinizi büyütebilirsiniz.

Antrenman hakkında bilgi edinmeli, yeni hareketler ve programlar uygulamalı ve farklı kas grupları üzerine eğilmelisiniz. Düzenli antrenman yapmak düzenli bir beslenme düzenini beraberinde getirir. Yediğinize doğal olarak daha çok dikkat etmeye başlarsınız. Haftalık yemek planınızı çıkarmalısınız!

Bu düzeni sürdürdükçe, güzel iltifatlar almaya başlayacaksınız ve inanın, o iltifatlar sizi daha çok çalışmaya götürecek ve özgüveninizi destekleyecek. Tüm bunlar hayatınızın genelinde derin etkiler yaratacak. Ve yakın zaman sonra yeni kıyafetlere ihtiyacınız olacak!

Ayırca Protein ağırlıklı beslenmeyi de ihmal etmeyin! Çünkü protein kas büyümesi, onarımı ve bakımı için hayati öneme sahiptir. Bunlarla beraber, hormon ve enzim üretimi, cilt onarımı, bağışıklık sisteminizi güçlendirme ve hatta enerji sağlama gibi birçok başka işlevi de vardır.(2)

[ls_content_block id=”6553″]

Tüm bu adımları doğru bir şekilde uygularsanız kilo vermeye giden yolda büyük bir aşama kaydederek aynanın karşısına geçtiğiniz zaman sizi mutlu edecek görüntüyü yakalayabilirsiniz. Kendinize inanın ve kararlı bir şekilde yolunuza devam edin!

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz