2018 Arnold Classic Tahminimizde Yanıldık mı? Yoksa Hala Çok mu Heyecanlı?

0

Listeler Açıklandı

Gelmiş geçmiş en heyecanlı 2018 Arnold Classic yarışmasını beklediğimizden geçtiğimiz aylardaki bir yazımızda bahsetmiştik.

Potansiyel bir Big Ramy ve Kai Greene kapışmasının ne kadar heyecanlı olabileceğini dile getirmiştik ancak yayınlanan listede Big Ramy ve Kai Greene bulunmuyor.

Reklam

Katılım süreci henüz bitmediği için, Big Ramy ve Kai Greene’in katılacağını umuyoruz. Direkt olarak açıklanan listede gözükmek istemeyeceklerini varsayarak heyecanla bekliyoruz.

Açıklanan listedeki sporcular şu şekilde:

  1. Lionel Beyeke
  2. William Bonac
  3. Maxx Charles
  4. Jonathan De La Rosa
  5. Dexter Jackson
  6. Steve Kuclo
  7. Cedric McMillan
  8. Paul Poloczek
  9. Shawn Rhoden
  10. Luis Rodriguez
  11. Fred Smalls
  12. Dennis Wolf
  13. Hidetada Yamagishi
  14. Roelly Winklaar

Sürpriz İsimlerle Dolu Bir Kadro!

Beklediğimiz isimleri açıkladığımızda, bu isimler içerisinde açıklanan listedeki bir çok Mr. Olympia yarışmacısı bulunmuyordu.

Image result for dexter jackson

Detaylılığı ve estetik görünümüyle en yaşlı yarışmacı olarak daima diğerleri için bir tehdit olan Dexter Jackson beklenmedik bir şekilde kadronun içinde.

Image result for shawn rhoden

Kötü bir Mr. Olympia geçiren Shawn Rhoden da asla bir duyuru yapmadan direkt katılım sergileyerek herkesi şaşırttı! Belki de en sürpriz isim diyebiliriz.

Image result for roelly winklaar

Roelly Winklaar da, canavarlar arasında beklemediğimiz bir isimdi. Nasıl bir fizik ortaya koyacağını merak ediyoruz.

Asya’nın gururu Hidetada Yamagishi de tekrar üst siklete çıkarak güzel bir sürpriz yaptı.

Heyecanla Beklenen Yarışma Eksik İsimlere Gelmiş Geçmiş En Heyecanlı Arnold Classic Olacak!

Kai Greene ve Big Ramy henüz katılacaklarını bildirmemiş olsalar da, Mr. Olympia kadrosunun büyük bir kısmını barındıran bu kadro, son zamanların en iyi kadrolarından biri.

Kai ve Big Ramy de katılacaklarını açıklarlarsa, Phil Heath’in olmadığı bir Mr. Olympia yarışması izleyeceğimiz için heyecanın dorukta olacağını düşünüyoruz.

Şampiyonluğu elinde korumaya çalışan Cedric McMillan ile birlikte Phil Heath’den çok daha fazla hayrana sahip olduğu ortada olan Kai Greene, sahnenin en büyüğü Big Ramy, sürprizlerle dolu Dexter Jackson, büyük sakatlıktan dönen Dennis Wolf, mükemmel Mr. Olympia performansı ile akıllara kazınan William Bonac ve büyük hayal kırıklığı sonrası sürpriz yaparak yarışmaya kaydolan Shawn Rhoden’ı barındıran efsane kadro için heyecanlıyız!

Kayıtlar devam ediyor ve bu kadronun potansiyel oluşu bile heyecan verici.

Kai son anda katılmayı seven bir isim olarak sürpriz yapabilir. Big Ramy de potansiyel bir sürpriz olarak beklemede.

Kai ve Big Ramy girmese dahi izlemeye değecek olan bu kadroya, Kai ve Big Ramy’nin katılması durumunda Phil Heath’in de girdiğini bir düşünün! Mükemmel olmaz mıydı? Üstelik Phil Heath’in hiç Arnold Classic ödülü olmadığını düşününce…

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz