Sosyal Medyayı En Çok Sarsan Yaşayan Efsane: CT Fletcher

0

Motivasyon denince belki de fitness endüstrisinde ilk akla gelen isim, CT Fletcher’dır. Konuşmalarının Türkçe’ye çevrildiğini dahi görebileceğiniz bu motivasyon fenomeni, son zamanlarda bilinen kimliğinin dışında da aslında eski bir efsane.

Reklam

Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçiren ve kalp nakline ihtiyaç duyan Fletcher, motivasyonel konuşmalar yapan bir kas yığınından çok daha fazlası.

İlk olarak YouTube’da, daha önce hiç duymadığınız dünyanın en güçlü adamı gibi bir video ismiyle ünlenmeye başlayan Fletcher’ın spor geçmişi çok daha eskilere dayanıyor. Geçmişin en iyi powerlifting sporcularından olan Fletcher, 3 kaldırış totalinden ziyade üst vücut kaldırışlarında ustalaşmış bir isim. 

Corvette tişörtü giyerek çektiği bu videoda da tüm spor geçmişinden bahsediyor. Milyonları etkileyen bu videodan sonra CT Fletcher kendi sosyal medyasını oluşturuyor ve gerçekten milyonlarca fitness tutkununu etkiliyor. 

CT Fletcher, günümüzde powerlifting sporu içerisinden zamanla kaybolup gitmiş olan strict curl kategorisinin rekorunu elinde bulunduruyor. Biceps ve bilek kaslarıyla tek tekrar, duvara dayalı, alt vücudu eklemeden yapılan bu curl hareketinde dünya rekoru hala kırılamadı.

Yani aslında videolarında gördüğünüz ağır curl setlerini yapmasında, insanları kol çalışırken motive edişinde büyük bir altyapı bulunuyor. 

CT Fletcher Aynı Zamanda Bir Bench Press Canavarı

Image result for ct fletcher strict curl

3 adet curl rekorunun yanı sıra, CT Fletcher’ın 3 ilaç testli bench press şampiyonluğu bulunuyor. Yani toplamda 6 powerlifting şampiyonluğu var.

Image result for ct fletcher bench record

Yarışmalardaki en yüksek curl rakamı 100 kilogram, en yüksek bench press rakamı ise 295 kilogram! 

Image result for ct fletcher squat

Salonda yaptığı en yüksek rakamları ise 325 kilogram bench press ve 340 kilogram squat.

Image result for ct fletcher arms

CT Fletcher’ın kolları ise en büyük halinde 60 santimetreye yakınmış!

CT Fletcher Vücut Geliştirmede de Yarışmıştı

Related image

2013 yılında, NPC federasyonunda master kategorisinde vücut geliştirme de deneyen CT Fletcher hemen hemen her branşta kendini göstermiş. Aldığı sonuçlar ise oldukça başarılı.

54 yaşında vücut geliştirmede yarışması, gerçekten ne kadar pes etmeyen bir mentaliteye sahip olduğunu gösteriyor.

3 Kez Ölüm Tehlikesinden Döndü!

Ameliyat masasında tam 3 kez ölü halde bulunup, bir şekilde tekrar geri dönen Fletcher umuyoruz ki ihtiyacı olan kalp naklini gerçekleştirecek ve bir önceki ölümden dönüşlerinde olduğu gibi çok güçlü bir şekilde aramıza katılacak.

Büyük sağlık tehlikeleri atlatıp, belki de sosyal medyada en çok etki yaratan isim olabilen Fletcher gerçekten çok güçlü bir fenomen.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz