Dünyanın En Genç Vücut Geliştiricisini Görmüş müydünüz?

0

Vücut geliştirme, son zamanların en popüler sporlarından biri. Uğraşan sayısız insan arasında, profesyonel olarak yarışan insanlar tabii ki çok daha az sayıda.

Dünya üzerinde, vücut geliştirme yapan en genç isim değil ancak; dünyanın aktif olarak yarışan en genç vücut geliştiricisini görmüş müydünüz?

Reklam

Tristyn Lee, son zamanlarda oldukça popülerleşen bir Instagram fenomeni. Aynı zamanda şu an yaşayan en genç vücut geliştirici olma ünvanına da sahip.

15 yaşındaki Tristyn, parçalı hamstring ve kalf kasları ile Instagram’da ünlendi. Vücut geliştirme dışında, futbol da oynaması sebebiyle bacak kasları sıradışı.

Üst vücudu, klasik vücut geliştiriciler kadar önde olmasa da oldukça detaylı ve damarlı. Kas kütlesi de gözardı edilmeyecek kadar fazla.

View this post on Instagram

Definitely one of my favourite poses ??

A post shared by Tristyn Lee | FOOTBALLER (@tristynleeofficial) on

Arnold dönemindeki estetik vücut geliştiricileri andıran pozları ise gerçekten oldukça başarılı. Özellikle vakum pozu (artık böyle bir poz yok) oldukça ilgi toplayan pozlarından.

View this post on Instagram

EZ bar not so easy ?

A post shared by Tristyn Lee | FOOTBALLER (@tristynleeofficial) on

Birçok insanın vücut geliştirmeye yeni başladığı yaşlarda, mükemmel bir vücuda sahip olan Tristyn’in gelecekte çok iyi bir vücut geliştirici olma ihtimali yüksek. Umarız bu ihtimalin peşinden gider ve vücut geliştirmenin sınırlarını zorlar!

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz