2018 Arnold Classic Sıralaması İlgili Tahminlerimiz

0

1-4 Mart 2018’de yapılacak olan Arnold Classic 2018 yarışmasına yalnızca iki hafta kaldı. İki hafta kalmışken, bizler de sizlere yarışmada neler olacağına yönelik tahminlerimizi sunmak istedik. 

Shawn Rhoden Sağlık Sorunlarından Dolayı Yok

Reklam

Podyumun en estetik görünüme sahip olan isimlerden Rhoden, sağlık sorunları sebebiyle Arnold Classic 2018’de yarışamayacak. Bu durum sıralamada epey etkili olacak diye düşünüyoruz.

Yoğun sağlık sorunları yaşayan, iç kanamalarla mücadele eden Rhoden’ın bir an önce podyuma dönmesini umuyoruz. Onu sahnede izlemek gerçekten büyük bir keyif.

Cedric McMillan Tekrar Kazanabilecek mi?

Bu senenin kadrosu o kadar sağlam ki, Cedric McMillan’ın kazanması gerçekten büyük şans olur. Mr. Olympia yarışmacısı olan pek çok ismin de bu sene katılmaya karar verdiği Arnold Classic 2018, bu sene çok daha zorlu rakiplerle dolu.

Bu zorlu rakipler varken McMillan’ın kazanma ihtimalinin neden az olduğunu da, son Mr. Olympia yarışmasındaki sıralamasına baktığınızda rahatlıkla anlayacaksınız.

Cedric’in eski şampiyon olarak tekrar şampiyon olması mümkün olabilir, ancak vücut geliştirmede son yarışmanızdaki sıralamanız neyse osunuz diyebiliriz. McMillan da son yarışmada bir hayli gerilemiş olduğu için, kazanması pek mümkün durmuyor. Hele ki William Bonac gibi rakipleri varken…

Arnold Classic 2018’de İlk 6 Sıralaması Nasıl Olur?

6- Dennis Wolf

Image result for dennis wolf

Eğer optimistik olursak, Dennis Wolf’un kaza dönüşü 6.lıkla ödüllendirilmesi muhtemel. Yaşadığı kazadan sonra olduğu en iyi fizikle geri dönüp ödülü alması birçok fanın beklediği bir durum, ancak en optimist Dennis Wolf sıralaması maalesef ki 6.lık gibi duruyor. Bu da gayet iyi bir geri dönüş!

https://www.instagram.com/dennisbigbadwolf/?hl=en

5- Maxx Charles

Image result for maxx charles

Birçok insanın unuttuğu, ihmal ettiği bir isim olan Maxx Charles tam bir definasyon bombası. Detaylılığı, sahnede ilgiyi üzerine çekmesini sağlayacak gibi duruyor.

Katılan her ismin kuruyamaması, kondisyonunu kaybetmesi muhtemel. Maxx Charles için bu çok geçerli gibi durmuyor. Çünkü o hep formunda, hep detaylı ve hep damarlı.

Kendine son zamanlarda epey kas kütlesi de ekleyen Charles, bunu detayları ile birleştirip ilk 6 içerisinde iyi bir sıralama yakalayabilir.

4- Roelly Winklaar

Image result for roelly winklaar

En büyük ilk 3 isim arasında yer alan Winklaar, fotoğraflarıyla ortalığı karıştıran isimlerden biri. Çünkü bu hacmiyle birlikte iyi bir kondisyon yakalarsa, rakibi olmaz. Fotoğraflarında ise gerçekten detaylı gözükebiliyor. Ancak sahnede daima bu durumun tersi bir kondisyonla karşımıza çıkıyor.

https://www.instagram.com/p/BfTWWKAjpl6/?hl=en&taken-by=bader_boodai

Fanları son yüklediği insanlık dışı fotoğrafından sonra yine onun kazanacağını düşünüyor. Ancak sürekli aynı aynada, aynı ışığın altında bir fotoğraf koyup ortalığı karıştıran Winklaar, yine sahnede fotoğraflardaki kadar iyi görünemeyebilir.

3- Cedric McMillan

Üzücü bir şekilde McMillan’ın ilk ikiye girme ihtimalinin zor olacağını düşünüyoruz. Çünkü bu seneki rakipleri gerçekten çok zorlu.

En estetik fiziğe sahip, Arnold döneminin güncellenmiş fiziğini sergileyen McMillan’ın bu yarışmayı kazanma ihtimali çok ama çok az. Yine de eski şampiyon olarak onu 2 yıl üst üste şampiyon görmeyi isteyen milyonların olduğuna eminiz.

2- William Bonac

Geçen Mr. Olympia’nın 3.sü olan Bonac, hacmi ve detaylarıyla ilk ikiyi zorlayabilir hatta diğer adayın kondisyonuna göre birinciliğe dahi oynayabilir. İlk 2 sıralamasının gerçekten çok kıyasıya bir mücadele sonucu ortaya çıkacağını düşünüyoruz.

Bonac genellikle sahnede hayal kırıklığına uğratmayan bir isim. Fakat rakibi yaşlı kurt, çok daha kurnaz ve sürprizlerle dolu bir vücut geliştirici!

1- Dexter Jackson

Image result for dexter jackson

Mr. Olympia’da Bonac’in gerisinde kalsa da, Arnold Classic yarışmalarında en fazla ödül almış isim olan Dexter Jackson favorimiz. Yaşı sebebiyle dahi jüri önyargılı davranıp, kıyasıya bir mücadele durumunda onu ödüllendirebilir.

Ayrıca kondisyon ustası olan Jackson, yaşına rağmen Bonac’ten çok daha detaylı bir şekilde sahneye çıkabilir. Arnold Classic, onun en sevdiği sahnelerden. Geçmişte 6 şampiyonluğu var, sporu bırakmak üzere, hala en iyilerle kapışabilen bir fiziği var… Birinci olmaması için hiçbir sebep yok!

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz