Proteini En Pratik Nasıl Alabilirim Diyenler İçin Tek Öğün!

1

Malum iş hayatı, hepimizin gününün çoğunu kontrolü altında tutuyor. İşe gittisiydi geldisiydi, trafiğiydi yorgunluğuydu derken bazen ne yediğimize dikkat edemez oluyoruz.

Ancak konu spor olduğunda besinlerden feragat edemeyiz. Özellikle protein başta olmak üzere makro ve mikro besinlerin doğru bir şekilde tüketilmesi gerekmektedir. Aksi halde yaptığınız spor ters tepebilir; siz kas kazanacağım derken olan kaslarınızdan olabilirsiniz

Reklam

Protein ve Beslenme Bu Kadar Mühim mi?

Bu soruyu artık sormamak gerekiyor ancak hâlâ sadece spor ile kas geliştirebileceğini umanlar var… Ne yazık ki beslenmenize dikkat etmediğiniz sürece verimli bir şekilde spor yapamaz ve vücut geliştiremezsiniz.

Protein sadece kaslarınızda değil tüm vüudunuzda bulunan; hücrelerinizin normal fonksiyonlarına devam edebilmesi için gereken besindir. Vücut geliştiriciler kaslarını saatlerce süren antrenmanlardan ziyade doğru beslenmeye borçludurlar. Olayı büyük oranda beslenme ve daha küçük oranda antrenman artı dinlenme şeklinde düşünmeniz gerekir.

Kas oluşturmak için yeni protein kaynaklarını bulamayan hücreler antrenman yoğunluğuna dayanamayıp bir de iyi dinlenmiyorsa kas yıkımına geçebilirler.

Her Gün Yeterli Miktarda Protein Alıyor musunuz?

Bu önemli bir meseledir.

Vücut geliştirme ile uğraşıyor ve ağır spor yapıyorsanız, kaslarınız muhakkak yeterli proteini almalıdır. Oysa en başta söz ettiğimiz gibi iş hayatı ve çeşitli yoğunluklar bırakın düzgün bir şekilde yemek yapıp yemeyi; içerisinde neler olduğunu bilmediğimiz hızlı yiyeceklere hatta atlatılan öğünlere bizi sürükleyebiliyor…

Protein ihtiyacınızı pratik ve çok fazla soru işaretlerine yer bırakmadan karşılayabilecek ürünler ise var. Sporcu gıdaları içerisinde en pratiklerini ve en kalitelilerini geliştirebilmek için çalışan birçok gıda firması var.

Bizim pratiklikte çığır açıyor diyeceğimiz, protein ihtiyacınızın büyük kısmını bir çırpıda karşılayacak favori ürünümüz ise protein shakeler. Üstelik yan ürünler barındırmayan, sıfır karbonhidrat ve yüksek BCAA oranına sahip protein shakelerden bahsediyoruz… Bu protein içeceğinden 1 tanesini antrenman yapacağınız gün çantanıza atıyorsunuz. Gün içerisinde istediğiniz saatte tüketiyorsunuz. Hem tok da tutuyor. Hem de yeterli protein aldım mı alamadım mı, proteinli yemek yapamadım bugün dertleri yok…

Pratik seçimler arıyorsanız kesinlikle denemeniz gereken bu protein içeceklerine bir de kardeş protein barlar var ki sağlıklı atıştırmalık dendiğinde bizim yüzümüzü güldüren ikinci ürün de bu! Damak tadınıza uygun protein içeceklerini ve protein barlarını çantanıza birer tane atın deriz.

250 TL’den Daha Ucuza Alabileceğiniz En İyi 6 Protein Tozu [2018 Güncel]

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz