Mr. Olympia Şampiyonu Phil Heath Nasıl Ölümden Döndü?

0

Fanlarını şaşırtacak hikayeyi anlatan Phil Heath, “Neredeyse öldüğümü biliyor muydunuz?” diyerek hikayesine giriş yapıyor. Sahne sonrası hayati tehlike içeren bir durumu reddederek devam ettiğinden bahsediyor.

Reklam

Midesinden bağırsakların fışkırdığı kazayı, Olympia yarışından dört gün sonra geçirdiğini söylüyor.

Bunu bir fıtık olarak nitelendirip, çok fazla önemsemeyen Heath eşinin ısrarıyla ameliyat olmaya ikna olduğunu söylüyor. Eşine göre aslında bu sorunun başka bir şey olduğunun bilincinde değildi.

Arnold Schwarzenegger ile aynı sayıda Mr. Olympia ödülü almış olmasını sağlayan yarışmada, basketbol yıldızlığından dünyanın en iyi vücut geliştiricisi mertebesine yükselen Heath teşhisi konulamayan mide sorunlarından dolayı sahnede ölebilirdi.

 

“Bu tip ameliyatlar normalde 20 dakika civarı sürer. Ancak midem açıldığında bağırsaklarımın patladığını söylüyorlar. Ameliyat 2 dakika sürmüş ve nişanlım bana ölümden döndüğünü söylemişti. Gerçekten kabus gibiydi.” diyor.

 

Eşi ise “İnanılmaz acı çekiyordu, ancak yarışma sebebiyle bu acıyı reddediyordu. Yıkılmaz olduğunu düşünüyordu.” diye ekliyor.

“Şampiyon olmak tüm acıları umursamamayı gerektirir. Bu acıya rağmen ağır bacak ve karın çalışmaları yapıyordum. Son hafta gerçekten kabus gibiydi ve ben fıtık olduğumu düşünüyordum…” diyen Heath bir şampiyonun nasıl zorlu süreçlerden geçerek hazırlandığını gözler önüne seriyor.

Bu kazadan sonra Heath, bir “süperkahraman” olmadığını düşünüyor. Kendisini şanslı buluyor. Yaşıyor olduğuna şükrediyor.

Gelmiş geçmiş en fazla Mr. Olympia ödülüne sahip vücut geliştirici olma yolunda ilerleyen Phil Heath, 2 sene daha kazanmak ve tahtını korumak istiyor. Geçmişte 8 kere şampiyon olan Ronnie Coleman ve Lee Haney’nin elindeki 8 şampiyonluk rekorunu egale etmeyi amaçlıyor.

“Hedefim 10! Ancak bu sıkıntıyı yaşadıktan sonra kesinlikle daha bilinçli olacağım.” diyerek hırsını belli ediyor.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz