Efsane Vücut Geliştirici Mike Mentzer Kendi İdrarını mı İçiyordu?

1

Belki de vücut geliştirme tarihinin en garip efsanelerinden olan, Mike Mentzer’in kendi idrarını içtiği gerçeğini duymuş muydunuz?

Image result for mike mentzer urine

Evet, bu efsane yıllardır her yerde dolanan bir efsane aslında. Hatta her sabah, antrenman yapmadan önce bu işlemi gerçekleştirdiği konuşuluyor. Ağırlık antrenmanlarına katkısı olduğunu düşündüğü için idrar içtiğine pek çok kişi tarafından inanılıyor.

Reklam

Mike Mentzer’in yaşlandıkça tuhaflaşan davranışları sebebiyle araya kaynayıp yayılan bu dedikodunun gerçekliği hala tartışılıyor.

Image result for mike mentzer urine

Bir çok vücut geliştirme platformunda esprisi de yapılan bu konu hakkında Mike Mentzer tam ölmeden önceki son röportajında Iron Man dergisinde bu konudan net bir şekilde bahsediyor.

Mike Mentzer, bu efsaneyi Dan Duchaine’in yaydığını düşünüyor. Bilmeyenler için Dan Duchaine diyet konusunda kitapları olan Amerikalı bir vücut geliştirici. Mentzer ile aralarında gerginlik olduğu biliniyor.

Mike Mentzer bu konuda şöyle diyor:

“Bir insan nasıl benim kendi idrarımı içtiğimi bilebilir ki? Bazı insanlar bu konularda konuşarak kendilerini iyi hissediyor ve neden olduğuna dair bir fikrim yok.

Hayır. Ben idrarımı içmiyordum. Bu dedikodu da nasıl böyle yayıldı bilemiyorum. Doktor onaylı emfetamin almıştım, çünkü hem yarışmacı hem de yazar olabilmek adına böyle bir ilaca ihtiyacım vardı. Reçeteliydi (Soru içinde emfetamin alıp almadığı da soruluyor).”

Yani konu aslında bir şehir efsanesinden ibaret.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz