Eddie Hall 100 Metre Dünya SkiErg Rekorunu Kırdı!

0
eddie-hall-100-metre-skierg-rekorunu-kirdi

2018 Strongman yarışmasına sakatlığı yüzünden katılamayan, ‘World’s Strongest Man’ ünvanına sahip Eddie Hall yine bizleri şaşırtmayı başardı.

Duyup duymadığınızı bilmiyoruz ancak şunu söylemeliyiz ki, Profesyonel Strongman Eddie Hall, 100 metre SkiErg 30-39 yaş arasındaki dünya rekorunu, geçtiğimiz aylarda eline geçirdi. Bir önceki rekor da Hall tarafından kırılmıştı. Bir önceki rekoru 13.7 saniye olan Hall, sefer 13.1 saniyede 100 metreyi tamamladı. Rekorun gerçekleştiği videonun kaydını Bobby Maximus instagram hesabından paylaştı. Videonun yorumuna Maximus, Hall için ‘’King of the SkiErg’’ dedi.

Reklam

Rekor fazlasıyla büyüleyici. Hall’un da kas kütlesine göre ne kadar atletik olduğunu gösteriyor. Statik kuvveti ve gücüyle ünlü olan, ayrıca geçmişte şampiyonluk kazanmış bir yüzücü olan Hall, SkiErg cihazında hünerini sergiliyor.

Eddie Hall Kimdir?

15 Ocak 1988 yılında İngiltere’de doğmuştur. Strongman yarışmacısı olan Hall, son katılıdığı World’s Strongest Man yarışmasında 1. olarak şampiyonluk ünvanını elde etmiştir. Bu yarışmanın tarihinde 500 kg. İle Deadlift yapabilen tek yarışmacı olarak da kendisini kanıtlamıştır. ‘UK’s Strongest Man’ ve ‘England’s Strongest Man’ ünvanlarına da sahip olan sporcu bu seviyede yarışmaya devam etmektedir.

İlginç olan bir diğer haber ise Hall’un ailesinde SkiErg dünya rekoruna sahip tek kişi olmamasıdır. Hall’un kardeşi, James Hall, 30-39 yaş arası 1000 metre SkiErg dünya rekorunu Kasım 2017 zamanında kırmıştır. Tahminimizce bu rekor, Hall’u kendi rekorunu kırmaya teşvik etmiştir.

Kasım ayında James Hall 1000 metrelik SkiErg rekorunu, 2 dakika 49 saniyelik inanılmaz bir performansla kırdı. Yukarıdaki video ile demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız.

SkiErg Nedir?

SkiErg, Concept2 tarafından üretilen bir kardiyo aletidir. SkiErg’in açılımı ‘Kayak Ergometresi‘dir. Kayakçıların yaptığı hareketleri uygulamayı sağlayan aleti,özellikle bu branş ile ilgilenen sporcular çok tercih etmektedir. Bu sporcular formlarını korumak ve güç kazanmak için SkiErg ile çalışmalar yapmaktadır. Kardiyo hedefi olan ve üst vücut kaslarını çalıştırmak isteyen her spor meraklısının tercih etmesinde fayda olacaktır.

 

Eddie Hall ESM’den Çekiliyor Ancak Log Lift’te Kesin Yarışacak!

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz