Karın Kaslarınızı Parçalayacak Yüksek Yoğunluklu Bir Egzersize Ne Dersiniz?

0

Yüksek yoğunluklu, karın kaslarınızı parçalayacak yengeç yürüyüşü ile başlayan bu egzersiz kombinasyonlarını yağ depolarınız hiç sevmeyecek.

Yengeç Kral Nedir?

15 dakikalık tüm vücudu kapsayan bu dört egzersiz, Los Angeles’ın ünlü antrenörlerinden Andy McDermott tarafından hazırlandı. 10 tekrarlı yengeç yürüyüşüyle başlıyorsunuz (her bir yönde 5er kez), sonra yürüme lungeları, amuda kalkmalar ve merdiven koşusu yapıyorsunuz. Kullanabileceğiniz merdiven yoksa, eğimli koşu bandını kullanabilir veya ip atlayabilirsiniz.

Reklam

Neden İşe Yarar?

McDermott’un vücut-ağırlık döngüleri genellikle bir üst  vücut ve bir alt vücut hareketleri yaptırıyor sonra sizi koşuya gönderiyor ancak yengeç yürüyüşü sayesinde lungeların ve amuda kalkmanın (ya da ileri düzeyler için amuda pushupların) yoğunluğu inanılmaz bir dereceye ulaşıyor. McDermott, “Karın bölgeniz (core), egzersiz boyunca bütün bunların külfeti altında,” diyor.

Antrenman Döngüsü

Alarmı 15 dakika sonraya kurun ve tabloda gördüğünüz döngüyü durmadan yapın. Tamamladığınız turları not edin.

Egzersiz                                                    Tekrar

Crab Walk Pushup                                      10

Walking Lunge                                            30

Handstand/Handstand                          10/5*

Pushup Stair Run*                               60 saniye

*Yeni başlayanlar, amuda (ayaklarınız duvara dayalı) 10 saniyeliğine kalksın. İleri düzey ağırlık kaldıranlar, beş amuda pushup yapın.

Yengeç Yürüyüşü

Elleriniz ayrık, ayaklarınız bitişik başlayın, sonra sağa doğru elleriniz bitişik, ayaklarınız ayrık  şekilde “yürüyün”. Beş tekrar boyunca devam edin, sonra öbür yönde beş tekrar yapın.

Bu Antrenmanla Yalnızca 4 Haftada Parçalanmış Karın Kaslarına Sahip Olabilirsiniz!

 

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz