25 Dakikada Yapabileceğiniz Hem Lezzetli Hem Protein Deposu Akşam Yemeği

0

Protein, kas gelişiminizi destekleyen temel besindir. Vücut geliştirme ile uğraşıyor ya da düzenli spor yapıyorsanız protein odaklı beslenmeniz gerekir.

Akşam yemeği için protein deposu bir öğün istiyor ancak fazla uğraşmaktan ve tatları karıştırmaktan pek hoşlanmıyorsanız kolayca yapabileceğiniz bir biftek tarifimiz var! İş çıkışı herhangi bir markette kolayca bulabileceğiniz malzemeler ile eve gidip toplam 25 dakikada protein ihtiyacınızı karşılayacak besleyici bir yemek yapabilirsiniz.

Reklam

Çeri domatesli ve kekikli jülyen biftek tarifimiz için malzemeler (4 Porsiyon):

3 tatlı kaşığı zeytin yağı

Toplam 700 gram 2 ince parça biftek

Tuz ve karabiber

3 su bardağı çeri domates

Dilediğiniz kadar taze kekik

Hazırlanışı:

1.Tavanıza 2 tatlı kaşığı zeytin yağını ekleyin ve orta ateşte ısıtın. Biftekleri tuz ve karabiber ile sosladıktan sonra her iki tarafını da tavada pişirin. Orta pişmiş biftekler için her iki tarafın 4-6 dakika kadar pişirilmesi yeterli olur. İstediğiniz dereceye geldikten sonra biftekleri jülyen dilimlemeden önce 5 dakika dinlendirin.

2.Tavanızı silin, 1 tatlı kaşığı zeytin yağını orta ateşte ısıtın. Çeri domatesleri tuz ve karabiber ile birlikte yumuşayana kadar tavada çevirin. 4-6 dakika yeterli olacaktır.

3.Jülyen dilimlediğiniz bifteklerinizin üzerine domateslerinizi ve kekiğinizi ekleyin.

Besin Değerleri:

265 Kalori

34 gr protein

5 gr karbonhidrat

12 gr yağ

Protein Zengini Antep Fıstığı Ezmesi Yapmak İster misiniz?

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz