Piyasadaki En İyi Hardline Ürünleri

0
en-iyi-hardline-takviyeleri

Hardline, sporcu ihtiyaçlarını göz önüne alarak en ideal ve en uygun fiyatlı gıda takviyelerini Türk sporcularına ulaştırmak isteyen Türk supplement firmasıdır. Piyasada önemli bir yere sahip olan marka, 2003 yılından itibaren Hardline Nutrition adı ile kendi ürünlerini kullanıcılara sunmaya başlamıştır.

Bugün sizinle bizim de ürünlerinin içeriklerini ve fiyatlandırmaları sevdiğimiz Hardline markasının kısaca geçmişine ve en iyi ürünlerine bakmak istedik. Hardline, Tübitak desteğine sahip, birçok Türk sporcunun beğenisini kazanan ve sporcuları daima desteklemeye çalışan bir firma oldu. Bu sebeple kalitesinin deneyimine dayandığına, ayrıca yıllardır süregelen Ar-Ge çalışmalarına borçlu olduğunu biliyoruz.

Reklam

Hardline Nutrition

Gıda takviyeleri pazarında önemli yere sahip olan Kavi Gıda, 2003 yılında Hardline Nutrition ile Türkiye’nin ilk yerli sporcu gıdası markasını piyasaya sunmuştur. Ham maddelerini alanında dünya lideri markalardan temin eden Türk marka ürünlerini düzenli kalite kontrollerine tabî tutulan kendi tesislerinde üretmektedir. Bugüne kadar 2 milyonu aşkın ürün ile kullanıcılarının güvenini kazanmıştır.

Hardline Kalite ve Ar-Ge laboratuvarı Tübitak ile yürütülen projelerde 400.000 dolarlık yatırım almış ve bu sektörde Türkiye’de ilk ve tek laboratuvarı kurmuştur. TC Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı kontrolünde tamamen kendi tesislerinde üretimine devam etmektedir.

Firma, GMP (Good Manufacturing Practises: İyi Üretim Uygulamaları), HACCP (Hazard Analysis and Crirtical Control Points: Tehlike Analizi ve Kritik Noktaları Standartlarını içeren ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile izlenmektedir. Ayrıca Hardline markası dünya çapında geçerli bağımsız bir belgelendirme sistemi olan İsviçre merkezli SGS tarafından da onaya sahiptir.

Aşağıda sizlerle farklı spor ve diyet hedeflerinize uygun olabilecek, kalitesi ve güvenilirliği ispatlanmış 5 Hardline ürününü paylaşıyoruz.

En İyi Hardline Ürünleri

1. Hardline Amino Full 300 Tablet

en-iyi-hardline-takviyeleri

Hardline Amino Full 300 Tablet, ultrafiltre edilmiş enzimetik Hidrolize Whey Proteinden elde edilmektedir. Hidrolize Whey protein içeriği sayesinde vücut tarafından emilimi oldukça hızlıdır. Hardline Amino Full gıda takviyesi sporcuların pozitif nitrojen denhgesini, kas yapılanma hızını ve gelişmekte olan formlarını korumaya yardımcıdır. Ürün içerisinde ek olarak kreatin monohidrat, taurin ve kafein içerir. Ayrıca protein sentezine katkıda bulunan b6 vitamini de bu ürün içerisinde bulunmaktadır.

2. Hardline Thermo L-Karnitin Sıvı 1000 Ml

en-iyi-hardline-takviyeleri

Hardline Thermo L-Karnitin Sıvı 1000 Ml, termik etkiye sahip olmasından dolayı özellikle kilo verme ve yağ yakma hedefleri olanlar için ideal bir üründür. Spordan önce tüketilmesi tavsiye edilmekte olan supplementin her servisinde 2000 mg l-carnitine bulunmaktadır. Aspartam içermeyen karpuz aroması ile lezzetli bir tadı vardır. Her kapsülünde ek 100 mg kafein içerir; bu da ürünün termik etkisini arttıran bir diğer özelliğidir.

3. Hardline Whey 3Matrix 2300 Gr

en-iyi-hardline-takviyeleri

Hardline Whey 3Matrix 2300 Gr, bir protein tozu çeşididir. İçerisinde hem antrenman öncesi hem antrenman sonrası kullanımında verim alınmasını sağlayacak izole, hidrolize ve konsantre whey protein tozu bulunmaktadır. Kompleks yapıdaki bu protein tozunun içerisinde ayrıca 7900 mg BCAA, 5000 mg Glutamin, 300 mg Creapure ham maddesinden oluşan kreatin monohidrat bulunmaktadır. Bu ürün aspartam içermemektedir. Çikolata, çilek, muz ve sahlep aromalarına sahiptir.

4. Hardline Kreatin %100 Mikronize 300 Gr

en-iyi-hardline-takviyeleri

Hardline Kreatin %100 Mikronize 300 Gr, çilek, çikolata ve muz olmak üzere 3 farklı aroma ile sporculara sunulmaktadır. %100 saf mikronize kreatin monohidrattan oluşur. Mikronize formda bulunan kreatin ham maddeleri vücutta  daha hızlı emilime sahiptirler. Bu sayede de kaslarda enerjinin korunmasına destek olurlar. Antrenman öncesi kullanılması tavsiye edilir.

5. Hardline Progainer 3000 Gr

en-iyi-hardline-takviyeleri

Hardline Progainer 3000 Gr, kilo ve hacim ağırlıklı spor çalışmaları yapanlar için ideal bir üründür. Hardline Progainer takviyesi çikolata, çilek ve muz aromalarına sahiptir. Yağ, karbonhidrat, protein içeriklerine ek olarak zengin amino asit, vitamin ve mineral profilleri ile dikkat çekmektedir. İçerisindeki karbonhidrat miktarı ve protein yapısı günlük beslenmenize ek olarak planlanmıştır. Protein içeriği hem bitkisel hem whey proteinden oluşur. Ürün her servisinde 152 gr karbonhidrat bulundurur. Gainer ürünler karbonhidrat tozu olarak da bilinmektedir.

[yasr_overall_rating]

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz