3 Kilo Burritoyu Tek Seferde Yiyebilir misiniz? Strongman Brian Shaw Yiyebiliyor!

0
3-kilo-burritoyu-tek-seferde-yiyebilir-misiniz-strongman-brian-shaw-yiyebiliyor

Strongman Brian Shaw’u hepimiz tanıyoruz. Henüz tek birinciliğe sahip world’s strongest man Hafthor Bjornsson kadar olmasa da Shaw da sosyal medyada oldukça ünlü. Kendisi 4 kere world’s strongest man seçildiği için yerinden de oldukça emin ve mutlu. Brian’ın en çok paylaştığı şeylerden biri de yeme alışkanlıkları. Bu sefer youtube kanalında Brian 3 kiloluk akıl almaz bir burrito deneyimini takipçileri ile paylaştı.

Cheat Mealın Böylesi Yok!

Brian Shaw bir süre önce 2018 WSM için hazırlanan yarışmacılardan biriydi. Bu senenin ünvanını Game of Thrones karakteri Hafthor Bjornsson’a kaptıran Shaw, yarışmayı ve yarışmaya dair beslenme planını da geride bıraktı. Geçtiğimiz günlerde uzun bir süredir yapamadığı cheat mealı 3 kilo 200 gramlık bir burrito taçlandırmak istedi.

Reklam

Brian Shaw’un hızlandırılmış videosunda yaklaşık 5 dakikada burritoyu bitirdiğini görüyoruz. 2 ya da 3 katı hızlandırıldığını varsayarsak 10-15 dakikada 3 kilo 200 gram bir burritoyu mideye indirmiş gibi duruyor. Yanındaki diğer iki kişiden ilki Brian’dan videoya göre 5 dakika sonra; ikincisi ise anladığımız kadarıyla epey bir geç burritosunu bitirebiliyor. (Videoda ikinci kişi için bir sonsuzluk sonra denilerek dalga geçilmiş.)

Brian Shaw Eşinden Tırsmıyor Değil

Videonun sonunda eve gidince eşinin kendisine kızmaması için başka bir tuvaleti kullanması gerektiğini dile getiren strongman gülüyor. Burritoya eklediği salsa sosu olmasa da olurmuş… Bir de dikkat ettiyseniz 3 kilo 200 gram burrito Brian’ın elleri arasında gayet normal duruyor.

Uzun süredir yapmadığı cheat mealını bu şekilde eğlenceli hale getirmek isteyen Brian, youtube kanalını aktif olarak kullanıyor. Antrenmanlarının yanısıra eğlenceli yemek videoları, kıyafet alışverişi, soru cevaplar derken Shaw strongmanlar arasından youtubeu en aktif kullanan dersek hiç de yanlış olmaz.

Shaw’un ilginç videolarını sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

5 Günde 15 Kilo Et Yiyen Strongman Brian Shaw’un Beslenmesi Hayrete Düşürüyor

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz