Yüksek Proteinli Kahvaltı Tarifleri

0

Yüksek proteinli kahvaltı arayışında mısınız? Kas kütlenizi artırmaya çalışan biriyseniz ve kahvaltıya çok fazla zaman harcamak istemiyorsanız sizin için çok basit fikirlerimiz var. Uzun hazırlık, pişirme ve temizlik işlerinden sizi kurtarıyoruz. Kas geliştirmenize, daha tok hissetmenize ve yemek yerken keyif almanıza yardımcı olacak 4 yüksek proteinli kahvaltı tarifini bu yazımızda bulabilirsiniz. Bu tarifler hepsi, protein içeriği yüksek, tadı güzel, çabuk hazırlanabilen ve kas kazanımına iyi geldiği için özel olarak seçildi..

Protein Bombası: Yulaf Ezmesi

Reklam

Protein: 32g
Karbonhidrat: 35g
Yağlar: 12g
Kalori: 300

Rahatlık ve kolaylık sağlamak için her şeyi aynı kaseye dökmek ve öyle yemek yemek isteyen üşengeç biriyseniz, bu tarif gerçekten de hoşunuza gidecektir. Kompleks karbonhidratlar, peynir altı suyu proteini ve sağlıklı yağlarla dolu bu hızlı yemek tüm amacınıza uygun olarak sizi besler. Yarım fincan yulafı 1 çorba kaşığı fıstık ezmesi, 1 tatlı kaşığı tarçın ve yarım fincan az yağlı/yağsız süt ekleyerek karıştırın. 1 dakika mikrodalgada döndürdükten sonra 1 kaşık peynir altı suyu protein tozunuzu ekleyin. Tekrar karıştırın ve istenen yoğunluğa ulaşmak için su ekleyin.

En kaliteli peynir altı suyu proteini ürünleri için tıklayın..

Yoğurt Combo

 

Protein: 48g
Karbonhidrat: 40g
Yağlar: 2g
Kalori: 390

Yoğurt,  içerdiği yüksek protein değeriyle kas hacmini genişletmeye çalışan sporcular tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir. Yüksek proteinli harika bir sabah kahvaltısı için bir gece öncesinden biraz hazırlık yapmanızı gerekecektir. Bu kahvaltı için tüm ihtiyacınız olan bir kase sade yoğurt, yulaf ve vanilya özü. Bir kase yoğurt, yarım fincan yulaf ve bir tutam vanilya özünü karıştırın ve bir gece buzdolabında bekletin. Sabah, tercih ettiğiniz meyvelerle beraber 1 kaşık peynir altı suyu proteinini kahvaltınıza ekleyin. Karıştırın ve tadını çıkarın!

Sebzeli Yumurta

Protein: 26g
Karbonhidrat: 12g
Yağlar: 16g
Kalori: 290

Kahvaltı için ayıracak ekstra birkaç dakikanız daha varsa ve yumurta çırpmaya üşenmiyorsanız bu oldukça lezzetli ve sağlıklı tarif tam size göre. Bu tarif özellikle, kalori almadan kendini tok hissetmek isteyen düşük karbonhidrat diyeti yapanlar için oldukça idealdir. 3 yumurtayı çırpın. Yarım fincan az yağlı peyniri, ıspanağı ekleyin. İsterseniz bu yüksek proteinli yumurtanıza dilimlenmiş domates, biber, mantar ve soğan gibi en sevdiğiniz sebzeleri de ekleyebilirsiniz. Biraz tuz ve karabiber ekleyerek kahvaltınızı lezzetlendirmeyi unutmayın!

Çikolatalı, Muzlu ve Fıstık Ezmeli Protein Shake

Kalori: 585
Protein: 59g
Yağlar: 22g
Karbonhidrat: 38g
Lif: 8g

Süt ve yoğurt yerine su kullanılan tarifin değeri*

Sabah yaptığınız egzersiz ardından çikolatalı, muzlu ve fıstık ezmeli shake içerek güne muhteşem başlamaya hazır mısınız? Bu lezzetli çikolata ve fıstık ezmesi karışımının içinde ıspanak olduğunu asla anlamayacaksınız!

İhtiyacınız olan malzemeler ise şu şekilde:

350 ml su, süt veya yoğurt
2 kaşık çikolata aromalı protein tozu
1 muz
1 su bardağı ıspanak
2 yemek kaşığı doğal fıstık ezmesi
1 yemek kaşığı kakao veya kakao tozu

 

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz