Yerinde Duramayan Sevgiliye Hediye Arayanlar İçin 10 Öneri

0
sevgililer-gunu-hediye

Sevgililer Günü’nde sizin için önemli olan insana en güzel hediyeyi almak mı istiyorsunuz? Nasıl bir hediye olmalı? Onun ilgi alanına yönelik bir hediye olabilir mi? Ya da belki enerjisini yükseltecek, sağlığı için faydalı bir şey de olabilir. Belki de en güzeli ne zamandır almak istediği çanta veya spor ayakkabı olabilir.

İşte sizin için hazırladığımız uçsuz bucaksız sevgiliye hediye listemiz! Beğeneceğine eminiz çünkü erkek sevgiliye hediye ve kız arkadaşa hediye önerilerimizi araştırıp 2 listede sıraladık. Dilerseniz hem kendinize hem ona uyumlu hediyeler bile eşleştirebilirsiniz!

Reklam

Erkeklere Hediye Önerileri

Erkek sevgiliye hediye almak biraz daha zordur. Kadınlar genelde ne istediklerini ya söylerler ya da belli başlı hediyelerden hoşlanırlar. Erkek arkadaşa hediye almak ise çoğu zaman büyük titizlik gerektirir çünkü kullanacakları ve beğenecekleri bir hediye bulmak araştırma gerektirir. Biz sizin için o araştırmayı yaptık. Eğer eşe hediye ya da erkek arkadaşa hediye bakıyorsanız ve spor ile ilgili biriyse ya da başlamak istiyorsa aşağıdaki hediyelere bayılacaktır.

1. Erkekler de Çikolata Sever!

cikolata-sevgililer-gunu

Satın al: http://bit.ly/31HDiST 

Çikolata sevgililer gününün vazgeçilmez hediyesidir. 14 Şubat çikolata şelalelerinin vitrinleri süslediği çikolata aşkının zirveye ulaştığı günlerden biridir. Sağlıklı yaşayan ve spor seven sevgilinize en sağlıklı çikolatalardan bir kutu hediye edin. Whey/süt proteini, vişne ve kakao üçlüsünden oluşan bu protein barlar şeker katkısı ve tatlandırıcı içermiyor. Yoğun vişne ve kakaonun birleşmesiyle sevgililer gününe layık bir lezzete dönüşen bu protein barlar %24 protein oranına sahiptir. Sevgiliniz günlük protein ihtiyacını karşılarken, bu lezzete ve size tekrar aşık olabilir dikkat!

2. Çanta En Kullanışlı Hediyelerden Biri

canta-hediye

Satın al:  http://bit.ly/38tKAwd

Çanta belki de her zaman kullanışlı diyeceğimiz tek hediye olabilir. Kolay kolay eskimeyen ve hatta modası da geçmeyecek bir model bulursanız hediye olarak değerlendirmekten kaçınmayın deriz. Spor çantalar günümüzde stil görünümlerinde artık günlük olarak da kullanılabiliyor. Sıklıkla sokak modasında ünlülerin spor çantaları ile verdikleri pozları görmekteyiz. Hem spora giderken hem de gündelik kullanıma uygun bu ürünleri hediye listenizde başa almanız gerekebilir. Under Armour’ın bu silindir siyah/gri çantasına biz bayıldık, erkek arkadaşınızın hayalindeki hediye tam da bu olabilir!

3. Kol Kasları ile Gurur Duyan Sevgilinize Sporcu Atleti

sporcu-atleti

Satın al: http://bit.ly/2ONXYn0

Kol kası yapmak zorlu ve meşakkatli bir süreçtir. Bitmek bilmeyen antrenmanların sonunda istenilen görünüme sonunda ulaşılır ve tabii ki bu kasları gururla sergilemek de şart olur. Erkek arkadaşınızın emeğini övecek ve onun omuz ve kol kaslarını ortaya çıkaracak fit kesimli bir sporcu üstü arıyorsanız, MC kırmızı atlet tam sizlik bir hediye!

4. Siyah Sporcu Üstleri Kurtarıcıdır!

siyah-sporcu-ussu

Satın al: http://bit.ly/2SAcmQT

Erkek arkadaşınız her gün disiplinli bir şekilde spor salonuna gidiyorsa, onun motivasyonunu artıracak özel bir hediye size aşkla bakmasını sağlayacaktır. Spor salonunda sürekli kullanılan siyah üstler vazgeçilmez parçalardandır. Bu MC siyah sporcu atleti ayrıca nefes alabilen kumaş özelliği ile onun rahat da etmesine yardımcı olacaktır.

5. Sporcu Kemeri En Pratik Hediye

sporcu-kemeriSatın al: http://bit.ly/2OKLBIh

Erkek arkadaşınız spor yaparken özel eşyalarını yanına alamayabilir. Sporcu bel kemeri hediyeniz ile sevgiliniz; cep telefonu, cüzdan, anahtar, kredi kartı gibi özel eşyalarını belinde sabit bir şekilde taşıyabilir. Üstelik bunu yaparken rahatsız da hissetmez. Onun belinize sarılıp “Harika bir hediye almışsın!” demesini istiyorsanız bu hediyeyi es geçmeyin.

Kız Arkadaşa Hediye Listesi

Kız arkadaşa veya eşe alınabilecek hediyeler sınırsızdır. Ama her insan kendi ilgi alanına yönelik hediye almaktan hoşlanır. Çünkü ilgi alanına yönelik hediyeler özel bir anlam taşır. Onu tanıdığınızı ve onu mutlu eden bu alan konusunda destek verdiğinizi gösterir. Eğer sevgiliniz spora ilgi duyuyor ve sağlıklı yaşamaya özen gösteriyorsa bu hediyeler onu çok sevindirecek!

1. Kız Arkadaşınızın Kalbine Giden Yol!

cikolata-hediye-kiz-arkadasa

 

Satın al: http://bit.ly/2uEmtvP

Çikolata kadınların zayıf noktası! Onun kalbini eritecek çikolata lezzeti ise protein yüklü Hindistan cevizli harika barlar olabilir. Eğer kız arkadaşınız spor yapıyorsa her ara öğünde bu proteini bol atıştırmalıkları yerken sizi düşünecek. Sağlıklı yaşamaya özen gösteren sevgilinizin kalbine gidecek yol bu lezzetli protein barlardan geçiyor olabilir.

2. En Hafif ve Kullanışlı Çanta, En Doğru Hediyedir!

kadin-canta-hediye

Satın al: http://bit.ly/2w6DNdj

Kız arkadaşınız ağır çantalar taşırken, antrenmanda harcadığından daha mı çok enerji harcıyor? Üstelik bir de spor stilde giyiniyorsa sık sık hafif bir spor çantasına ihtiyaç duyuyor olabilir. Kız arkadaşınız için kullanışlı ve kaliteli bir çanta, ömürlük bir hediye olabilir. Her taktığında sizi hatırlar ve gittiği her yerde hediyenizle yanında olursunuz. Bu seçtiğimiz çanta hem hafif hem de çok tarz!

3. Bu Mataraya Bayılacak!

matara-hediye-onerisi

Satın al: http://bit.ly/3bt8CsN

Sevgiliniz sağlıklı yaşama önem veren bir kadınsa bol bol su, meyve suyu, yeşil çay veya smoothie tüketiyordur. Bu durumda kız arkadaşınıza hijyenik bir matara hediye edebilirsiniz. Mataralarda en dikkat edilmesi gereken nokta, kilit sistemi ve koku yapıp yapmamasıdır. Koku yapan mataralar hayatı zindan edebilir. Diğer bir yandan seçilen matara koku yapmadığı halde kilit sistemi düzgün değilse kullanılan çantaya dökülüp her şeyi berbat edebilir. Bu matara işte bu iki nokta konusunda rakipsiz, bir göz atın deriz.

4. Belindeki Kemer Olun!

sporcu-kemeri-kiz-arkadasa

Satın al: http://bit.ly/2OMocGj

Sevgilinize doyamıyor koşu yaparken bile benimle konuşsun, telefonumu açmamazlık etmesin mi diyorsunuz? İşte bu dileğinizi gerçekleştirecek ürün spor kemeridir. Bu fitness kemeri ile cep telefonunu, cüzdanını, parasını, kredi kartını, evinin anahtarını kısacası her şeyini belinde taşıyabilir. Kayma yapmayan ve rahatsızlık vermeyen bu kemer, sizi ona bir adım daha yaklaştırabilir.

5. İki Tarafı da Mutlu Eden Bonus Hediye: Sporcard +15 gün

sporcard-uyelik-15-gunSatın al: http://bit.ly/3bvQM8P

Sporcard hem sevgilinizi hem sizi düşünüyor. Yüzlerce spor salonuna girebileceğiniz bu uygulama ile kendinize ve sevgilinize üyelik alın. Sporcard hem sizin üyeliğinize hem de sevgilinizin üyeliğine bedava +15 gün ekler. Birlikte spor dolu mutlu ve stressiz bir zaman dilimi yaratın. Detayları linkten öğrenebilirsiniz.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz