Ünlü Dövüşçü Anderson Silva Doping Testini Yine Geçemedi!

0

Anderson Silva, UFC Shanghai’da 25 Kasım’da yapılan maç için yapılan testte pozitif çıktı. Kevin Gastelum ile ortasiklette yapacağı maç için yapılan testten geçememesi, güvenilir olmayan supplement kullanımıyla ilişkilendiriliyor.

Image result for anderson silva

Reklam

Bir araya geldikleri ilk anda “Koç, gerçekten bir şey kullanmadım…” diyen Silva’ya koçu Rogerio Camoes’in güveni tam.

Camoes bu şok edici test sonucuna inanamıyor. Silva ile sürekli zaman geçiren ekibi, Silva’nın illegal bir ilaç kullandığına inanmak istemiyor. Koçu Camoes; kullandığı bütün maddeleri analiz ettirip, sonucun ilaç kullanımıyla ilgili olmadığını kanıtlayacağını söylüyor.

Image result for anderson silva

Haberi medyadan öğrenen Silva ve ekibi, Shanghai’e gitmeye hazırlanırken bu haberi alıyorlar. Bu nedenle ekipte gerginlik hakim.

Camoes, “Eski bir vücut geliştirici olduğumu biliyorsunuz. İlaç kullanımına ve böyle bir durumun meydana gelmesine izin verecek son kişi olduğumu beni tanıyanlar bilir. Anderson da gayet olgun bir sporcu. Risk alıp testlerde onu ele verecek maddeleri kullanmayacak kadar da zeki. Kullandığı her şey analiz ediliyor, bu işlemler çok pahalı ve uzun sürede sonuçlanan işlemler olduğu için beklemedeyiz. Ben Anderson’ın sözüne tamamen güveniyorum.” diye ekliyor.

Daha önce de testlerde pozitif çıkan Anderson Silva ile ilgili herkesin kafasında daha fazla soru işareti oluşmaya başladı. Çünkü gerçek şu ki, ilaç testleri nadiren yalan söyler.

Silva, en son Nick Diaz ile 2015’te yapacağı maça yönelik yapılan ilaç testinde de pozitif çıkmıştı. 380 bin dolarlık ceza alıp, 1 yıllık da uzaklaştırma almıştı.

 

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz