Daha Hızlı Yağ Yakmak Hedefiniz İse L-Karnitinden Destek Alın!

2

L-karnitin ve yağ yakımı arasındaki ilişkiden bahsedelim istedik. Başlangıçta şunu kabul etmelisiniz: hiçbir supplement mucizevi bir şekilde sizi hayalini kurduğunuz mükemmel vücuda kavuşturmaz. Siz supplementleri kendi beslenme ve antrenman düzeninize bir destek olarak kullanmalısınız. Ancak ve ancak doğru beslenme ve antrenman ile supplementler size yardımcı olabilir.

Yağ Yakımı İçin L-Karnitin Doğru Seçenek mi?

L-karnitin esasında vücudunuzun yabancı olmadığı bir amino asittir. Doğal olarak da vücudunuz L-karnitin üretir. Çokça dile getirildiği gibi direkt olarak yağ yakmaz ancak yağ yakım sürecinizin hızlanmasını sağlayabilir. Bu nasıl mı oluyor? Hemen bahsedelim.

Reklam

Yağ yakımı için l-karnitin kullanın.

L-karnitinin asıl fonksiyonu enerji üretiminizi sağlayacak hücreleriniz içerisindeki mitokondrinin korunması ve veriminin arttırılmasıdır. Yani yüksek l-karnitin mitokondrilerinizin daha iyi çalışmasını ve kas dokularınızda enerjinin daha uzun süreli korunmasını ve arttırılmasını sağlayabilir. Bu faktör de antrenman sürenizin uzamasına yardımcı olur. Zaten l-karnitin kullanımı için genellikle antrenmandan 30 dakika öncesi tavsiye edilmektedir.

Ancak vücudunuzun belirli bir enerji üretim kapasitesinin de olduğunu unutmamalısınız; yani doz aşımı yaptığınız l-karnitin size hiçbir zaman bir makine enerjisi kazandırmayacak. Bu sebeple tavsiye edilen günlük kullanım dozajları geçilmemelidir.

[ls_content_block id=”6553″]

Koşu, ağırlık kaldırma ya da başka yüksek enerji ve uzun süre isteyen sporlarda l-karnitin antrenmanınıza destek çıkabilir ve yağ yakımı hızınızı arttırabilir. Yağsız kas kütlesi hedefiniz var ise sizin için doru seçenek olabilecek olan bu supplement muhakkak beslenme ve antrenman ile desteklenmelidir. Aksi takdirde istediğiniz sonuçları göremeyebilirsiniz…

Hızlı yağ yakımı için kardiyo yapmak da çok önemli, kardiyo antrenman programı için tıklayın!

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

2 YORUMLAR

  1. Yağ yakımı kilo vermek İçin l karnitin tavsiye etti hocam fakat bir eczaneden karnitin istedim Startech Carnishot verdiler 1 haftadır kullanıyorum sadece enerji veriyor birde terliyorum antrenman da bu ürün zayıflatırmı kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz