Kaslarınıza Dikkat Çekecek En Trend 10 Kol Dövmesi Modeli

0
dovme

Dövme yıllar önce tabu olarak görülmekteydi. Dövme yaptıran kişilerin sayısı oldukça sınırlıydı ve tasarımlar şimdi olduğu kadar çeşitli sayılmazdı (1).

Özellikle ünlü isimlerde bulunan dövmeler dikkat çeker ve etkileyici gelirdi. Fakat zamanla, özellikle son dönemlerde dövme yaptırmak birçok erkek için üzerinde düşünmeye çok da gerek duymadıkları bir konu haline geldi.

Reklam

Bazı dövmeler, kişiliğinizi sergilemenin çok güzel bir yoludur, karakteristik özelliklerinizi seçtiğiniz dövme tasarımları ile herkese gösterebilirsiniz. Ancak, iğnenin defalarca batmasını göze almak kısmen kolay olsa da, vücudunuzda tam olarak neyin olmasını istediğinize ve nerede konumlanmasını istediğinize karar vermek elbette biraz problem olabilir. Yaptırdığınız dövmelerden pişmanlık duymamak için, bu süreci iyi değerlendirmek ve en iyi şekilde karar vermek önemlidir.

Kol kaslarınıza dikkat çekerken sevdiğiniz tasarımları kullanmak harika fikir olabilir. İşte sizin için hazırladığımız 10 göz alıcı kol dövmesi seçeneği!

Erkekler İçin Dövme Fikirleri

Bu süreçte size yardımcı olmak için tercih edebileceğiniz dövme modellerinden oluşan bu kısa rehberi sizler için oluşturduk. Dövmeler, modellerine, tasarımlarına ve boyutlarına göre farklılaşır, size en uygununu seçmek için önerilerimize göz atabilirsiniz.

1. Küçük Dövme

kucuk-dovme

Dövmeler söz konusu olduğunda, daha büyük olan her zaman daha iyi anlamına gelmez. Sonuçta, küçük tasarımlar kişiliğinizi veya stilinizi gölgede bırakmaz. Minimal bir tasarımla karakterinizi ve tutkularınızı ortaya koyabilirsiniz.

2. Tribal Dövme

tribal-dovme

Kökenleri sayesinde, tribal dövme uzun zamandır güç ve kuvvetin sembolü olmuştur. Tribal dövmeler, kalın, birbirine kenetlenmiş desenlere sahiptir ve aynı zamanda inanılmaz derecede dikkat çekicidir.

3. Hayvan Dövmesi

dovme-kol

Hayvan dövmeleri güç, özgürlük, sadakat ve güzellik gibi çeşitli anlamları iletmek için idealdir. Yapmanız gereken tek şey, size en uygun olan hayvan türünü seçmektir. Bazı popüler seçenekler olarak; kuşlar, kaplanlar, kurtlar, filler, aslanlar, ejderhalar ve anka kuşları gibi efsanevi yaratıklar düşünülebilir.

4. Portre Dövme

portre-dovmeportre-dovmesi

Portre dövmesi, hayatınızdaki önemli bir figürü anmak için idealdir. Elbette, bu dövme türünde ustalaşmak çok zor olduğundan, gerçekçi bir sonuç almak istiyorsanız deneyimli bir dövme sanatçısı ziyaret edilmelidir. Bunun yanı sıra tarihi karakterler, ünlü kişiler ve ilham aldığınız insanlar da portre dövme yaptırmak için harika tercihler olabilir.

5. Yazı Dövme

yazi-dovmesi

Kalıcı dövme yazılarında anlam sadece kelimelerden değil, aynı zamanda yazı türünden de gelir. Bu nedenle, dövmenizin söylemek istediklerinizi vurgulayan bir tasarıma sahip olması oldukça önemlidir.

6. Kafatası Dövmesi

kafatasi-dovme

Kafatası dövmeleri, günümüzde erkeklerin tercih ettiği en popüler dövme tasarımlarından biridir. Aynı zamanda inanılmaz derecede çok yönlü olabilirler, yani istediğiniz kadar basit veya karmaşık şekilde kafatası dövmesi tercih edebilirsiniz. Eğlenceli tercihler yaparak mizacınızı da yansıtabilirsiniz.

7. Yıldız Dövmesi

yildiz-dovme

Son yıllarda yıldız dövmeleri erkekler için çok daha popüler hale geldi. Bu nedenle, daha şık ve daha erkeksi görünen yıldız dövmesi modelleri günümüzde büyük bir hızla artış gösterdi ve trendler arasına girdi.

8. Tüy dövmesi

tuy-dovme

Tüy dövmeleri, erkekler için en çok arananlar arasındadır ve nedenini anlamak da kolaydır. Fantastik görünmenin yanı sıra tüy dövmeleri çok yönlüdür ve kültürel sembolizm açısından zengindir.

9. Taç Dövmesi

tac-dovmesi

Taç dövmeleri, dövmeyi yaptıran kişinin kral gibi hissetmesine neden olabilir. Bu nedenle, uzun süredir fazlasıyla popüler bir dövme olması pek şaşırtıcı değildir.

10. Ön Kol Dövmesi

on-kol-dovmesi

Ön kol dövmeleri söz konusu olduğunda, seçenekleriniz çok geniştir. Bir tişört veya kısa kollu bir gömlek giymek istediğinizde ne olursa olsun dövmenizin görünür olacağını unutmayın.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz