Gündüz İnşaat İşçisi, Geceleri ise Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonu Olan Turan Ulusoy’la Tanışın!

0

Koşullar ne olursa olsun istek, inanç ve çaba kişiyi ulaşmak istediği noktaya götüren iki önemli unsur. Konu spor olunca da değişmiyor. Vücut geliştirme sporunu tutkuyla yapan Turan Ulusoy da başarıyı yakalayanlardan biri!

İzmir’in Aliağa ilçesinde bir demir çelik fabrikasında çalışan Ulusoy küçük yaşta ansiklopedileri ağırlık olarak kullanarak vücut geliştirmeye başlamış.

Reklam

Daha sonraları kendi ağırlık aletlerini geliştirerek sporunu yapmaya devam etmiş. Askerlik sonrası memleketine döndüğünde ise ilçeye açılan spor salonuna kaydolmuş.

Fabrikadaki mesaisinden kalan zamanda salonda antrenman yapan demir çelik işçisi, ilk kez katıldığı Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda 40-44 yaş kategorisi 70 kiloda birinciliği elde etti.

Ulusoy’un şimdiki hedefi 11-14 Kasım’da Romanya’da düzenlenecek Dünya Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’na katılmak ve madalya ile ülkemize dönmek.

Turan Ulusoy, “Askerden dönünce ilçemizde yeni açılan spor salonuna gitmeye başladım. O tarihten beri bu işi amatör olarak yapıyorum. İlk kez geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’na katıldım. Buradan birincilikle dönünce heyecanım daha da arttı. Yarışmalara genç yaşta katılmadığıma üzülüyorum. Olsun şimdi dünya şampiyonasına hazırlanıyorum. İnşallah ülkeme madalya ile döneceğim.” diye konuştu.

Demir çelik fabrikasının mekanik bölümünde çalıştığını belirten Ulusoy, mesai sonrası antrenmanlarına devam ettiğini, zor olmasına rağmen çalışma düzenini aksatmadığını dile getirdi.

Vücut geliştirme sporunu çok sevdiğine dikkati çeken Ulusoy’un gençlere bir mesajı var: “Aslında gençlere örnek olmak istedim. İsteyince oluyor. Bizi örnek alıp bu spora başlasınlar, kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar.” ifadelerini kullandı.

Turan Ulusoy’u kendisine inanıp olanaklar yaratıp böyle bir başarıya imza atmasından dolayı tebrik ediyoruz. Önümüzdeki Dünya Şampiyonluğu’nda da hedeflerine ulaşabilmesini diliyoruz!

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz