Game of Thrones’un Dağ’ı Europe’s Strongest Man 2018’de 4. Kere Şampiyon Oldu

0

Haftalar süren yarışmacı hazırlıkları ve son iki hafta içerisinde sizinle paylaştığımız gelişmelerden sonra 7 Nisan’da 2018 Europe’s Strongest Man yarışması tamamlandı. Yarışmada bir ilk olarak dördüncü kere birinciliğin sahibi olan isim ise Game of Thrones’un Dağ’ı Hafthor Bjornsson oldu.

https://www.instagram.com/p/BhSHfLvBnrn/?utm_source=ig_embed

Reklam

İngiltere Leeds’de düzenlenen etkinlikte Max Log, Axle Deadlift, Farmer’s Walk, Car Walk ve Atlas Stones kategorilerinde yarışan isimlerden ilk üçünü sıralayalım:

1.Hafthor Bjornsson (İzlanda)

2.Konstantine Janashia (Gürcistan)

3.Mateusz Kieliszkowski (Polonya)

Yarışma öncesi iddialı bir giriş yapacağını dile getiren efsane yarışmacı Zydrunas “Big Z” Savickas ise 4. Olarak yarışmayı tamamladı.

Hafthor Bjornsson tüm yarışma boyunca oldukça kontrollü hareket etti. Eddie Hall ise bahsettiğimiz gibi ayak bileğindeki sakatlık yüzünden tüm yarışmada yer alamadı. Ancak Max Log etkinliğine katılarak 213 kilo kaldırdı.

https://www.instagram.com/p/BhTrup4l5Ap/?utm_source=ig_embed

Ayrıca Max Log’sa Bjornsson da 213 kilo kaldırarak İzlanda’ya yeni bir rekor daha kazandırmış oldu. 2018 ESM birinciliği ile de yarışma için de bir ilk olan kendi 4. Şampiyonluğunun sahibi oldu.

Kaynak: BarBend

2018 World’s Strongest Man Yarışmacı Listesi Açıklandı!

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz