Eddie Hall: 2018 WSM’de Hafthor Bjornsson Kazandı Çünkü Ben Yarışmadım!

0
eddie-hall-vs-hafthor-bjornsson

Eğer strongman dünyasına uzak değilseniz 2017 WSM şampiyonu Eddie Hall ve 2018 WSM şampiyonu Hafthor Bjornsson arasındaki itişmenin şaka yollu biraz da pazarlama amaçlı olduğunu bilirsiniz.

Özellikle Eddie’nin Hahfthor’a (namıdiğer The Mountain) şaka yollu, argo söylemlerini duymuşsunuzdur. Sadece bu da değil ikili sosyal medyada da birbirleri ile kapışarak eğlenceli bir pr çalışması yapıyorlar. Ancak aralarında kötü bir durum olmadığını tekrar edelim.

Reklam

View this post on Instagram

380kg ? deadlift for repetition! ??

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) on

Strongman fırtınası, yılbaşından Nisan ayının ortalarına kadar Avrupa ve Dünya’da ortalığı kasıp kavurmuştu. Sizinle haberleri tek tek paylaşmıştık. Biliyorsunuz Eddie yarışma öncesi ayağını sakatlamıştı, Hafthor ve World’s Strongest Man 2018 üvanı için yarışamamştı. Herkesin tahmin ettiği gibi şampiyonluğun sahibi Game of Thrones’un Dağ’ı Hafthor Bjornsson olmuştu.

Ancak en son yapılan röportajlarda Eddie Hall şakasını bir adı ileri taşıdı ve 2018 WSM şampiyonunun Hafthor olmasının sebebini, kendisinin yarışmaya katılmamış olması olduğunu dile getirdi.

Onun Unvanı Yarım Bir Unvan

Eddie “herkesin her zaman da söylediği gibi Hafthor ancak bu yıl kazanabildi çünkü yarışmaya bu yıl ben katılmamıştım. Brian da yaralıydı ve katılamamıştı. Hafthor en iyi formunda olmamasına rağmen onun için kolay bir yıldı. Yani bu şampiyonluk yarım bir şampiyonluktur. Karşısında başka biri olmadığı için kazanabildi, onun unvanı benim unvanım gibi kazanılmadı, bu konuyla ilgili ben bu şekilde hissediyorum” dedi.

Birkaç Önemli Bilgi

Eddie Hall ile ilgili çerez haberler de mevcut. Şu an kendisi bir Official Strongman sitesi ile uğraştığını, burada strongman sporcularının canlı videolarını, antrenmanlarını, kamera arkası görüntülerini paylaşacaklarını belirtiyor.

8000-9000 Kaloricik

Artık eskisi gibi 12.000-15.000 kalori bantlarında da günlük tüketim yapmayacağını 8000-9000 kalori tüketececeğini söylüyor.

2017’den beri 35 kilo veren Hall, önümüzdeki Ocak ayında Britain’s Strongest Man için yeniden yarışacakmış.

Hafthor Yapıyorsa Eddie Niye Yapmasın?

Son olarak da Eddi Hall aktörlük çalışmalarının artık ciddileşmeye başladığını dile getirdi. BarBend’e konuşan Eddie Hall, UK’de hali hazırda birkaç kanal için çalıştığını, Amerika’da ve LA’de pilot bölümlerde yer aldığını ve birkaç büyük rol için seçmelere katılacağını belirtti. Ayrıca Eddie, film kariyeri için oyunculuk dersleri de aldığını ekledi.

2018 World’s Strongest Man Kazananı Hafthor Bjornsson Namıdiğer The Mountain

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz