Eddie Hall 226 Kilo Seated Log Lift İle Gümbür Gümbür Geliyor

0

Bu yılın Dünyanın En Güçlü Adamı’nda bulunmasa da Eddie Hall kendini unutturacak gibi değil!

Eddie Hall kendisi ile yapılan birçok röportajda 2019’a kadar en güçlü adam sporuna devam edeceğini söylüyor. Defalarca England ve UK Strongest Man lakabının sahibi olmuş (defalarca derken toplam 11 birincilikten bahsediyoruz…) Hall, 2017’de ise Dünya’nın En Güçlü Adamı yarışmasında birinci gelmişti. Şimdi ise Avrupa’nın En Güçlü Adamı olmaya hazırlanan Hall youtube’da paylaştığı video ile iddiasını kanıtlıyor.

Reklam

Videoda Eddie Hall’un iki elinde 60ar kilo ile 40 tekrar yapışını görüyoruz. Sanki yavru köpek kaldırır gibi olağan normal gündelik bir halde gibi… Yalnız videonun bombası bu 40 sorunsuz tekrar değil. Sona yaklaştığımızda Eddie ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor: 226 kilo ile seated log lift yaparak!

İlk bakışta bu size bir şey ifade etmediyse konuyu açmamız gerek.

226 kilo, 2015 yılında Zydrunas “Big Z” Savickas’ın kırdığı ve kendisine birincilik getiren 228 kilodan yalnızca 2 kilo az…

Eddie’nin gümbür gümbür geldiğini söylemekte haksız sayılmayız değil mi…

Peki Avrupa’nın En Güçlü Adamı’nda başka hangi isimleri göreceğiz: Savickas, Hafthor Bjornsson, Mark Felix.

Ayrıca bir not da düşelim: Savickas son Instagram postlarında 230 kiloyu hedeflediğini 235 kilonun da “yapılabilir olduğunu” söylüyor. Onlar böyle konuştukça bizim nefesimiz daralıyor!

505 Kilo ile Squat Yapan Vlad Alhazov’un Rekoru Resmi Kabul Edilmiyor

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz