Chris Widdick ve Justin Miller ile Göğüs Antrenmanı

0

IFBB Pro Lig yarışmacısı Chris Widdick ve koçu Justin Miller gayet basit ama etkili bir göğüs rutini öneriyor.

Klasik Fizik yarışmacısı Chris Widdick, Milli Fizik Kurulu’nda geçirdiği zamanda epey sağlam bir vücut geliştirdi. Üç yıllık kariyerinde girdiği üç yarışmanın ikisini kazandı ve 2019 NPC Universe Yarışması’nda da pro kartını almış oldu. Yarışmaya yaklaşırken Chris ve aynı zamanda 2019 Arnold Klasik şampiyonu George Peterson’u çalıştıran hazırlık koçu Justin Miller ile görüştük ve pro göğüs rutinini konuştuk. “Göğüste birkaç farklı hareket yapıyoruz” diyor Miller. “Şu noktada Chris’in beş haftası kaldı, o yüzden biraz tükenmiş hissediyor. Bazı sporcular yarışmadan önce çok ağır çalışır ama bence duruma bakıp çalışmalı.”

Reklam

Aşağıda sizler için iki adamdan da topladığımız tüyolarla birlikte Chris’in rutinini paylaşıyoruz!

Incline Dumbbell Press

Miller’ın Yorumu: “Bu hareket göğsün temelini atar. Incline DB press kolları öne ve içeri alarak kolların doğal devinimini taklit eder.”

Widdick’in Yorumu: “Ben kaldırdığım ağırlığa değil yapabildiğim kasılmanın kalitesine bakarım. 20 kilo da kaldırsam 50 kilo da, önemli olan kasın kasılmasıdır. Ağırlığın niceliği
önemsizdir.”

10-12 tekrarlı 4 set

Cable Crossover

Miller’ın Yorumu: “Bu harekette kollar aşağıda olsa da göğsün tamamı çalışır. Hareketi en kaslı pozu veriyormuş gibi yapın. Böylece göğsün tamamı sıkılır. Çok iyi bir ciladır.”

Widdick’in Yorumu: “Karın dâhil tüm vücudu sıkı tutun. Yarışma sırasında poz verirken her şeyin sıkı durması şart. Egzersizde sıkı kalarak olayı zihnime işlemiş oluyorum.”

12 tekrarlı 3 set

Seated Flat Chest Press

Miller’ın Yorumu: “İlk hareket eğimliydi, bitirirken düz ve oturarak basma hareketi yapıyoruz. Çok iyi bir harekettir. Göğsü tümüyle kastığı gibi alt göğsü de çalıştırır.”

Widdick’ın Yorumu: “Göğse bol miktarda kan göndertiyor. Bu hareketi tam hissediyorum.

 10-12 tekrarlı 4 set

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz