MCT Yağı İle Yağ Yakımınızı Arttırırken Sindirim Sisteminize İyi Gelecek Smoothie Tarifi

0
yag-yakimi-icin-mct-oil-ile-smoothie-tarifi

Smoothie deyip geçmeyin! Sporcuların çoğu amaçlarına ulaşmak için çeşit çeşit smoothie denerken size yağ yakımınızı hızlandırken sindirim sisteminize de iyi gelecek mct yağı içeren mükemmel bir karışımın tarifini hazırladık.

MCT Yağından Gelen Yüksek Kalite Enerji!

Termojeniklerin yağ yakımı konusunda ne denli önem taşıdıklarını biliyoruz. Vücut geliştiricilerin ve fitness tutkunlarının çoğu çeşitli termojeniklerden yararlanarak yağ yakımlarını hızlandırmak ve istedikleri vücut yağ oranına ulaşmak için çalışıyor. Aynı zamanda sporcular, hedeflerine uygun supplement karışımlarını farklı yiyecekler ile birleştirerek maksimum lezzet ve performans almak için de uğraşıyor.

Reklam

yag-yakimi-icin-mct-oil-ile-smoothie-tarifi

MCT Oil, yani mct yağı da bir çeşit termojeniktir. Spordan önce tüketildiği takdirde çok hızlı bir şekilde emilim sağlayarak enerjiye dönüşür, performansı olumlu şekilde etkilerler. Kaslarınızda enerji üretimi için iyi bir kaynak olan mct hindistan cevizi ve hurma çekirdeğinin yapısında doğal olarak bulunan trigliseridlerdir. Yağ oranı düşürme konusunda size iyi bir destek olacak mct içeren smoothie tarifini sporcular için alternatif olarak hazırladık.

Yağ Yakıcı ve Sindirimi Kolaylaştırıcı Smoothie

Malzemeler:

1 bardak taze ıspanak

2 yemek kaşığı taze maydanoz

2 yemek kaşığı taze kıyılmış zencefil

Yarım bardak su

1 bardak dilim salatalık (isteğe göre kabukları soyulmuş)

1 orta boy çekirdekleri çıkarılmış yeşil elma (isteğe göre kabukları soyulmuş)

1 yemek kaşığı taze limon suyu

1-2 yemek kaşığı MCT yağı

Hazırlanışı:

Ispanak, maydanoz, zencefil ve suyu blenderdan geçirin daha sonra salatalık, elma, limon suyuı ve mct yağını ekleyerek tekrar blenderdan geçirin. Karışımı içerisine buz ekleyerek ferah ferah içebilirsiniz. Maksimum buzdolabında 1 gün bekleyebilir.

Kas Yapmak ve Yağ Yakmak için İdeal Antrenman Programı

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz