9 Haftada Diyetisyen ve Antrenör Yardımı Olmadan Mükemmel Vücuda Sahip Oldu!

0

Yoğun tempoda çalışan babaları buraya davet ediyoruz! 2 ve 1 yaşında bebekleri olan David Morton, iş hayatı ve çocuklarının bakımının yanına 45 dakikalık bir antrenman ve beslenme düzeni ekleyerek 9 haftada mükemmel bir görünüme kavuştu. Hem de antrenör ya da beslenme uzmanına danışmadan!

 

Reklam

2 çocuk babası David Morton, West Sussex’te ailesi ile birlikte yaşıyor,

View this post on Instagram

Some #motivationmonday for you. And seven of my nipples. – Picture 1: A 2013 @menshealthuk transformation challenge. Aged 30. Coached by the hero that is @mrbobbyrich, I burned off 2 stone and was the fittest I’ve ever been for my wedding. Which is a very good reason to get in shape. – Picture 2: The results of my #primal 9 programme. Aged 34. Strongest and leanest I’ve ever been and in prime condition to play/wrestle/get hit in the face by two toddler boys. Which is the best reason to get and stay in shape. – Get the Jan/Feb issue for an exclusive training supplement. And find the Primal9 app with the link in my bio. – #fitness #workouts #leangains #muscle #fitnesslife #transformation

A post shared by David Woolf Morton (@djwwoolfmorton) on

34 yaşındaki David, artık yaşının getirdiği, saç dökülmesi, zor kilo verme ya da zor şekil alma gibi belirtilere sahip olduğunu söylüyor.

 

Eskisi gibi fit bir görünüm elde etmenin kolay olmadığını düşünen David,

Daha önceleri fena bir vücuda sahip olmadığını ancak çocuklarla birlikte değişen aile hayatının onu çok fazla uykusuz bıraktığını ve sürekli yorgun olduğunu dile getiriyor.

 

David, hem eşi ve çocuklarına dilediğince vakit ayırabildiği,

Yani sosyal hayatından kısıtlamada bulunmadan hem de herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmadan daha iyi bir vücuda sahip olmak için bir arayışa başlamış.

 

Telefonuna indirdiği bir fitness uygulamasındaki antrenman ve beslenme planlarını takibe alan David,

Haftada 5 gün antrenman yapmaya başlıyor. Öğle aralarında 45 dakikalık antrenman programı uygulayan David, haftasonlarını tamamen ailesine ayırmış. 9 hafta boyunca David’in en hassas olduğu konu yaptığı fitness değişikliklerinin aile yaşantısından fedakarlıkta bulunmasına izin vermemek olmuş.

 

45 dakikalık antrenman programını beslenme düzeninde yaptığı değişiklikler ile desteklerken,

Her türlü besinden daha çok almaya dikkat etmiş. Antrenmanlarını çıkarabilmek için daha iyi beslenen David, antrenman sonrası karbonhidrat ağırlıklı beslenmiş ve şekeri azaltmış. Buna rağmen, fazla fazla yediğini belirten David hiçbir yoksunluk hissetmediğini diyetinin onu kısıtlamadığını dile getiriyor.

 

9 haftalık program boyunca beslenme düzeninde ve antrenmanlarında asla kaçamak yapmayan David,

Eşinin doğum günü ve 2 düğün dışında her gün diyetine uyduğunu söylüyor.

 

David Morton 9 haftanın sonunda yağ oranını %14.5’ten %10’a düşürmüş!

Tüm çalışmalarının sonuç verdiğini gördükçe mutluluğu ve özgüveni katlanan David Morton, 9 hafta öncesinin göbekli baba görüntüsünün yerini Jason Statham’ı andıran şekilli bir vücut almış durumda!

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz