Weider Sporcularıyla Ufak Sohbetler

0

MAMDOUH ELSSBIAY

Geçen güz sahnede ters perende atarken sakatlandığınız ve bu yüzden 2016 Olympia Avrupa yarışmasına katılmadığınız söylentilerinde doğruluk payı var mı?

Reklam

C: Vastus lateralis kasımı incittiğim doğru – yırtılmadı ancak Hindistan’daki Sheru Classic’te konuk olarak poz verirken çekip bağdokulardan birkaçını germiş olabilirim. Ters perende yüzünden olmadı. Hayranlar çok heyecanlıydı ve beni itiştirip dururlarken üzerime binen ağırlık yüzünden olmuş olabilir. Daha ciddi olan ise Hindistan’dan ayrılmadan önce hastalanmıştım ve çok susuz kalmıştım. Hiçbir şeyi tutamıyordum, o yüzden antrenman yapamadım, beslenemedim ve yarışmaya hazırlanamadım. Nihayetinde de yarışmaya katılmadım.

CODY MONTGOMERY

Image result for cody montgomery

2017 yılında aklınızda bir yarışma var mı? Sizi tekrar ne zaman sahnede göreceğiz?

C: Henüz tercihimi yapmadım ancak 2017 yılında tekrar sahneye dönerek 2017 Mr. Olympia’da yarışabilmek isterim. Sahneye o kadar açım ki bir sonraki sahne performansımda elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım. Sonucunda ne olursa olsun, yaptığım her şey için sponsorlarıma, IFBB’ye, aileme ve arkadaşlarıma sonsuz minnettarım!

SHAWN RODEN

Image result for shawn rhoden

2013’ten beri Filipinler’de Shawn Roden Classic’i her yıl düzenliyorsunuz ve 2016’da da Porto Riko ayağını eklediniz. Bu yerleri neye göre seçtiniz?

C: 1997’de bir arkadaşımla Filipinler’e gitmiştik ve vücutları çok iyi bir sürü vücut geliştirici görmüştük ancak bu adamlardan kimsenin haberi yoktu. Orta ve ağır sıkletlerde olağanüstü fiziklere sahip sporculardan bahsediyorum. Arkadaşımla şoke olmuştuk ve o an onları dünyaya tanıtmak istedik.

Kendime hep şu sözü vermişimdir: Profesyonel olunca aldıklarımın karşılığını bu spora vermek. Bu da bunun en iyi yoluydu. Yarışma her yıl daha da büyüyor. 2016’da 200’den fazla yarışmacımız vardı. Kabul kayıtlarını sonlandırmak zorunda kalmıştık ancak yarışma gününde bile katılmak isteyen insanlar kapımızı çalıyordu. Bu işte çok iyi ortaklarla çalışıyorum. 2016 yılında da yarışmanın Porto Riko ayağını kurduk. Yarışmanın geleceği konusunda büyük umutlarımız var.

JUAN MOREL

Image result for juan morel

2016’da yarışmaya katılmayarak büyümeyi tercih ettiniz. Antrenman ve beslenme düzeniniz ne derece katıydı?

C: Katı mı? Tabii ki! Hep temiz beslenmeli ve sıkı çalışmalısınız. Yarışmaya girmeyerek kazandığım zamanı kendimi en iyi şekilde geliştirerek geçirdim. Tüm iş, zamanı iyi değerlendirip en verimli şekilde kullanmaya dayanıyordu.

Ağırlığınız sezon dışında ne kadar arttı?

C: Bu yıl 134 kiloydum. Çok fazla! Normalde yaptığım çoğu şeyi yapamadım çünkü düşük bir ağırlıktan bahsetmiyoruz. O kadar kiloyla ortalıkta gezinmeye alışmak biraz vakit aldı.

WILLIAM BONAC

Yılsonu yarışma turu boyunca hayranlarınızla yaşadığınız en unutulmaz ânınız neydi?

C: Bir hayranım fotoğraf istediğinde oldu. Atletler ve hayranlar arasında bir masa vardı ve ben “Olur” deyince kadın hayranım masanın altına dalıp benim tarafımdan kafasını çıkararak fotoğraf için yanıma geldi.

Olympia Sonrası turuna katıldınız. ABD’deki yarışmaların taraftarlarıyla diğer ülkelerin taraftarları arasındaki farklar nelerdir?

C: Tek fark, Amerikalı taraftarların diğerlerinden daha büyük olmaları. Gerçi ben de bunu Mr. Olympia’yla, yani vücut geliştirmenin birinci ligiyle mukayese ederek söylüyorum.

STEVE KUCLO

Image result for steve kuclo

Olympia Weekend yoksa Vegas’ta yapmayı en çok sevdiğiniz şey nedir?

C: Karım da (IFBB bikini pro Armanda Latona) Vegaslı olduğundan arada annesini ziyarete gider ve Vegas’ın meşhur turistik faaliyetlerini yaparız. Enfes akşam yemekleri yer, Cirque du Soleil gösterilerine gideriz.

DANY GARCIA

Image result for dany garcia bodybuilding

Yarışma odaklı vücut geliştirmeyle ne kadar süredir ilgileniyorsunuz?

C: 2011 yılında, kendisi de vücut geliştirici olan kocam Dave Rienzi, “Neden sen de yapmıyorsun?” dediğinden beri aktif olarak vücut geliştirmeyle ilgileniyorum. Hep sporcuydum ve antrenmanı hep sevmişimdir ancak bu sporda şu anda bulunduğum profesyonel seviyeye gelebileceğimi denemeye karar vermeden önce hiç düşünmemiştim. Kadınlar fizik kategorisi yeni yeni açılıyordu. Ben de antrenman yapıp hazırlandım ve âşık oldum.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz