Vücut Geliştirme Tarihindeki En Canavar 3 Bilek Kası

0
bilek kası

Bilek kasları, vücut geliştirmede en az sözü edilen kaslardandır. Gözler hep göğüs, omuz, biceps gibi kaslardadır ve bilek kaslarının gelişmişliği çok fazla irdelenmez. Ancak gerçek şu ki, 60 santimetreye yakın kol ölçüsü incecik bileklerle birlikte çok çirkin görünebilir. Simetrik, orantılı bir gelişim vücut geliştirmenin en önemli kriterlerindendir.

Vücut geliştirme tarihini incelediğimizde, bilek kaslarıyla göz önünde olan çok fazla isim yok. Yine de öyle isimler var ki, devasa büyüklükte ve korkunç miktarda kas kütlesi içeren bilek kaslarına sahip… İşte o isimler arasındaki en iyi 3 vücut geliştirici:

Reklam

Lee Priest

Image result for lee priest forearms

Yalnızca bilekleri ile değil, biceps ve triceps kasları ile de tarihin en iyi kol kaslarından birine sahip olan Lee Priest, gelişkin bilek kasları sayesinde bir bütün olarak en iyi kollardan birini inşa edebilmiş.

46 santimetrelik bilekleri, neredeyse tamamen kastan oluşuyor ve korkunç derecede damarlı.

Gunnar Rosbo

Image result for gunnar rosbo forearms

Gunnar, vücut geliştirme tarihinin hem en büyük hem de en kaslı bileklerine sahip. Vücut geliştirmeye başlamadan önce dahi 42 santimetre bileklere sahip olan Gunnar’ın bilekleri, vücut geliştirmeye başladıktan sonra 50 santimetreyi bulmuş…

Frank McGrath

Image result for frank mcgrath forearms

En büyük bilek kasları Gunnar Rosbo’da olsa da, en iyi bilek kası yalnızca en büyük bilek kası anlamını taşımıyor. Damarlılık, kaslılık gibi kriterleri de göz önünde bulundurduğumuzda McGrath’in bilekleri kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi bilekler.

Bilek fotoğraflarıyla ve bileklerinin gözüktüğü fotoğraflarla adeta viral olan McGrath, gerçekten eşsiz bilek kaslarına sahip.

En iyi bilek kaslarına sahip olmak, en büyük bilek kaslarına sahip olmak değildir demiş olsak da; McGrath’in bilek kasları tam 47 santimetre!

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz