Rolleri İçin Vücut Geliştirmekten Çekinmeyen 10 Hollywood Yıldızı

0

Kabul etmeliyiz ki vücut geliştirme hâlâ herkes tarafından sevilen bir spor değil… Mükemmel fit bir vücuda kavuşmak hayalleri değilken rolleri gereği spor salonunun yolunu aşındıran, sıkı bir antrenman ve diyet programı uygulayan ünlüler ise Hollywood’da sıklıkla karşılaşabileceğiniz görüntülerdendir.

Yeni filmleri için vücut geliştirme ve fitness ile uğraşanlara taş çıkartacak kadar iyi kas geliştiren ünlü isimlere bakalım:

Reklam

1. Zac Efron

İncecik ergenlik yıllarını geride bırakan Zac Efron bir yaz dizisi klasiği olan Baywatchdan harika karın kaslarıyla karşımıza çıktığında gözlerimize inanamamıştık. Üçgen plaj vücudunu yakalayabilmek için yağ oranını ciddi anlamda düşüren Zac Efron ekran arkadaşı Dwayne Johnson ile antrenmanlarına devam etmiş.

2. Chris Pratt

6 ay içerisinde 30 kilo vererek göbeğini six packlere dönüştüren Chris Pratt, Guardians of the Galaxy ve Jurassic World filmlerinde yeni görüntüsü ile karşımıza çıktı.

3. Paul Rudd

Aksiyon filmleri için en önemli nokta oyuncuların fit olması olabilir… Paul Rudd’ın eski görüntüsünden Ant-Man filmindeki rolü için yaptığı çalışmalar sonucu eser kalmadı! 1 yıl boyunca çok sevdiği yiyecekleri bir kenara iten sıkı bir diyete ve yoğun antrenman programına bağlı kalan Paul Rudd yeni görüntüsü ile görenleri kendine hayran bırakıyor.

4. Mark Wahlberg

Mark Wahlberg, insanda gözüyle gördüğüne inanamayacak değişimler yaşatan yıldızlardan biri! Dwayne Jhonson’ı yakalaması gereken ve bir vücut geliştiriciyi oynayacağı için yalnızca 2 ayı vardı. Sonuç gerçekten muazzam!

5. Chris Evans

Daha önceden süper kahraman rolü oynayabilmiş olan Chris Evans için belki de çok önemli bir adım değildi Captain America’da da olmak… Ancak yeni rolü için işini ciddiye almaya ve sahip olduğu vücudu daha da geliştirmeye karar verdi. Büyük bir başarıya imza attı!

6. Ryan Reynolds

Deadpool kostümüne sahip olabilmek herkesin harcı değil tabii ki… Ryan Reynolds her sabah 4’te kalkıp antrenman yapmaya başlamış ve herkesin pek de katlanamayacağı bir diyet programı uygulamış.

7. Kevin Hart

Sağlam bir komedi kariyeri ile birlikte sağlam bir vücut da geliştiren Kevin Hart, sağlıklı bir vücuda da kavuştu. İlerleyen yıllarda kendisine gelecek oyunculuk tekliflerini şimdiden tahmin edebiliyoruz.

8. Jake Gyllenhaal

Southpaw’da şampiyon bir boksörü canlandıracak olan Jake, mükemmel kaslara sahip olmak zorunda kaldı… Normalde yaptığı 3 saatlik antrenmanlarını 6 saate çıkarmasının sebebi tam olarak bu roldür…

9. Hugh Jackman

Wolverine’i canlandıracak olmasından dolayı Hugh Jackman oldukça iddialı bir vücuda sahip olmak için çalışmak zorunda kaldı. Yüksek kalori alımı yaptığı diyette alkol ve şekere yer yoktu. Yıldızın mümkü olduğunda yağsız ve kaslı bir görünüme sahip olmak için bazen bir gün boyunca su içmeyi kestiği söylentiler arasında.

10. J.K.Simmons

Terminator Genisys ve Justice League filmlerindeki rolleri için 61 yaşında olan Simmons inanılmaz bir çaba harcadı. Yaşıtlarının çoğunun yapamayacağı yoğunluklarda güç isteyen antrenmanların sonucu Simmons rollerinin hakkını vermiş oldu.

Kaynak: Brightside
SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz