Frank Zane İnce Bel İçin İhtiyacınız Olan 4 Temel Bilgiyi Paylaşıyor

0

Karın bölgeniz tüm fiziğinizi bir arada tutar. Ona iyi davranın.

Yazan: Frank Zane

Reklam

Vücut geliştirmeye yeni başladığım zamanlar İspanyol vücut geliştiricilerin fotoğraflarına baktığımı hatırlıyorum. Hepsinin bel ve karın bölgesi çok iyiydi. Bu sebeple de vücutlarının geriye kalanı o kadar iyi gelişmemiş olsa bile genel görünüşleri etkileyiciydi. Bu görüntüyü beğenmiştim ve erken yaşta ince bel çevresinin, tüm fiziğin temel taşı olduğunu fark etmiştim.

Karbonhidrat Döngüsü

Zane, her dört günde bir protein tükettiğiniz kadar karbonhidrat tüketip sonra miktarı yarıya indirerek döngüyü sürdürmeyi tavsiye ediyor.

İnce Bir Bele Sahip Olmak İçin 4 İpucu

1. Tıka Basa Yemeyin

Bunun yerine, sık ama küçük öğünler tüketin ve sıvı gıdaları da yavaş için. Çok yemek yediğiniz zaman sindirim de uzun sürer. Oluşan bu verimsizlik aynı zamanda besinlerin faydasını da azaltır.

2. Temiz Beslenin

İşlenmiş gıdalara beslenmenizde yer vermemek kadar, temiz beslenmek aynı zamanda proteinden daha az karbonhidrat tüketmek anlamına geliyor. Hedef yağ yakmak olduğunda, kilo başına 1-1.5 gram protein ve yaklaşık yarım gram karbonhidrat tüketin.

3. Yeteri Kadar Kardiyo Yapın

Bu sizi kontrolde tutacaktır. Kardiyodan sıkılırsanız, ilginç hale getirecek bir çözüm bulun. Basketbol oynayın ya da ormanda bisiklet gezintilerine çıkın. Çok düşünmenize gerek yok, terleyin.

4. Karın Kaslarınızı Çok Çalıştırın

Tekrarları zaman içerisinde artırabileceğiniz ve 1000 tekrara kadar çıkabileceğiniz dört egzersiz belirleyin. Nasıl istiyorsanız o şekilde güne yayabilirsiniz. Gün içerisine yaydığınız egzersizleri tamamlamak daha kolaydır.

Kaynak: Ocak 2016, M&F

Vücut Geliştirme Tarihini Derinden Etkileyen Filmin Hikayesini Duymuş muydunuz?

 

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz