UFC Yıldızı Chuck Liddell’ın Film Deneyimine Kulak Kabarttık

0
ufc-yildizi-chuck-liddellin-film-deneyimine-kulak-kabarttik

UFC’den emekli dövüşçü Chuck Liddell, Hollywood üzerinde mutlak bir hâkimiyet kurmaya geliyor.

Yazan: Jeff Tomko

Reklam

Eski hafif sıklet şampiyonu ve UFC’nin onur listesi üyelerinden Chuck “the Iceman” (Buzadam) Liddell, kıran kırana geçen sert dövüşleri sayesinde UFC’nin bir gösteriden spor dalına dönüşme sürecine katkısı olanlardan. 47’lik adamımız şimdilerdeyse, kendi gömlek değiştirme dönemine girmiş: sekizgen dövüş ringinden beyaz perdeye sıçrayarak yakında vizyona girecek olan Chokehold filmindeki MMA şampiyonunu canlandırıyor.

Chuck Liddell Chokehold ile İlgili Neler Söylüyor:

M&F: En büyük UFC rekabeti kimler arasındaydı: Liddell ile Couture mu yoksa McGregor ile Diaz mı?

CL: En yeni olanı en ilgincidir genelde ama bence kimden bahsettiğinize göre değişir. Ama benimle Randy (Couture) arasındaki mantıksız gelmiyor.

ufc-yildizi-chuck-liddellin-film-deneyimine-kulak-kabarttik

 

Keşke dövüşebilseydim dediğiniz biri var mı?

Jon Jones. Tarzlarımız birbirine benziyor. Adamları istediği şekilde dövüştürmesini biliyor ama o taktiği bende işlemezdi. Ayakları üzerine yığılmış, yumruk yiyor veya atıyor olurdu. Bir de bana işleyecek kadar sert yumruklar attığını sanmıyorum. En iyi olduğum dönemden bahsediyorum, tabii.

Piyasadaki En İyi Pre-Workout Takviyeleri
Piyasadaki En İyi Protein Tozu Takviyeleri
Piyasadaki En İyi Kreatin Takviyeleri
Piyasadaki En İyi Gainer Takviyeleri
Piyasadaki En İyi BCAA Takviyeleri

Şimdiki antrenmanlarınız nasıl geçiyor?

Formda kalmaya çalışıyorum, gerçi dövüştüğüm yıllarda yaptığım antrenmanlarla alakası kalmıyor. Yakın zaman önce arkadaşlarımdan biriyle ve en iyi 10 dövüşçüyle idman yapmıştık. Yere oturup 10 dakika kadar bir şey görememiştim. Dedim ki, “Yok! Bir daha o formda olmak istiyorum.” Yani dövüşe hazırlanan adamlarla direkt antrenmana girmek çok da akıllıca bir hesap olmadı. Tabii yıl boyunca fiziğimi bozmadan korumaya çalışıyorum.

 

Role hazırlanmakla UFC dövüşüne hazırlanmak farklı şeyler mi?

Dövüş kampı gibi bir şey: Kendini hazırlıyor, bunun için çalışıyor ve icra ediyorsun. Aktörlük, üzerinde çalışmanız gereken bir beceri. Bir süredir zaten çalışıyorum ama daha yapacak çok şey varmış gibi geliyor.

ufc-yildizi-chuck-liddellin-film-deneyimine-kulak-kabarttik

 

Hep “kabadayı” tarzı rollere uygun görüldüğünüzü düşünüyor musunuz? Demek istediğim, Choke Hold filminde şampiyon Marco Reign’i oynamak çok zorlanacağınız bir rol olmasa gerek.

Doğru. Bu tür roller bana kolay geliyor çünkü zaten o tür davranmaya alışkın biriyim. Arkadaşlarım şöyle diyebilir mesela: “Baksana, bugün arkadaşımın doğum günü. Gidip sanki ona kızmışsın gibi yapsana. Korkut biraz.” Bence komik de. O nevi “oyunları” oynamaya yabancı değilim.

 

En iyi Iceman kim: Chuck Liddell mi, NBA Onur Listesi üyesi George Gervin mi yoksa Val Kilmer’in Top Gun filmindeki karakteri mi?

Zor bir soruymuş ancak ben oyumu benden yana kullanayım.

Kaynak: M&F 2017, Mayıs

Pre-Workout Olarak Kafein Kullanmalı mıyım?

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz