Kollarına Enjekte Ettiği Maddeler Neredeyse İki Kolunun Kesilmesine Sebep Oluyordu!

0

Brezilyali Romario Dos Santos Alves, 25 yaşında ve kollarına hem alkol hem yağ enjekte ediyor. Kollarını bu sayede 64 cm ölçüsüne ulaştıran Alves, bu enjeksiyonlar nedeniyle iki kolunu da sonsuza dek kullanamayacak konuma gelmişti ve ucuz atlattı!

Reklam

Küçük çocuklar, Alves’den korkuyor ve ona “canavar” lakabını takıyorlar.

Asıl mesleği korumalık (bodyguard) olan Alves, kollarına synthol denen maddeden enjekte ederek karısı 6 aylık hamileyken intihar etmeyi denedi.

“İlk enjeksiyon sonrası, ikincisi kesin oluyor. Bağımlılık yapıyor.” diyen Alves; “Doktorlar iki kolumu da kesmek gerektiğini söylediler, çünkü kollarımın bir kayadan farkı kalmamıştı.” diye ekliyor.

Yaptığı yanlışın bilincinde olan Alves; “İnsanların bu tehlikeyi görmesini istiyorum. Yalnızca daha büyük kaslara sahip olmak için ölebilirdim ve buna değmezdi.” diyor.

Synthol Bağımlılığı ve Sonrası

Kendisine synthol ilacının tanıtılmas sonrasında bağımlı olduğunu dile getiren Alves, “Kaslarım öyle büyümüştü ki, enjeksiyon dahi yapamayacak konumdaydım. Taş gibi kollarıma iğne dahi batmıyordu.” diyor.

Bu nedenle enjeksiyon konusunda ustalaşmış kişiler aradığını söylüyor. Zaman zaman eşine dahi ulaşamadığı noktalara enjeksiyon için yönlendirdiğini belirtiyor.

Eşine ilacı bıraktıktan sonra eski haline geleceğini söylüyor. Ancak gerçekte böyle bir şeyin olmadığını farkeden eşi, ailesi ve ilaçlar arasında bir seçim yapması gerektiğini söylüyor. Bu yaşananlar sebebiyle Alves’i terk edebileceğini dahi dile getiriyor. Bu noktada depresyon sebebiyle intihara dahi kalkıştığını söyleyen Alves, insanların da onun mental sorunlu olduğunu düşündüğünün farkında olduğunu belirtiyor.

Kliniğe yatırılan Alves, bir daha ilaç kullanmama kararı alıyor ancak ilaçların yan etkileri ortaya çıkmaya başlıyor. Neredeyse synthol içerisindeki yağların toksinleri sebebiyle böbreğini kaybedecek olan Alves, sürekli olarak acı çektiğini vurguluyor. Doktorlar bu nedenle kollarını kesmek gerektiğinden korkuyorlar.

Kolları Kesilmeden Tedavi Sürecini Ucuz Atlatıyor!

Kollarının kesilmesine gerek kalmadan süreci atlatan Alves, her gün sonuçlara şükrettiğini dile getiriyor. Kollarının içindeki synthol maddesini dışarı çıkararak tedaviyi tamamlayan doktorlar, kurtulmasının şans eseri olduğunu söylüyorlar.

İnsanların Vücuduna Olan Tepkileri

Alves, insanların ona verdiği tepkilerin çeşit çeşit olduğunu söylüyor.

“Kilisede bir kadının çocuğu benden korktuğu için kiliseye giremezken, çalıştığım gece kulübünde kızlar sarhoş olup vücudumu görmek için tişörtümü çıkarmaya çalışabiiyorlar. Bazı çocuklar beni Hulk karakterine benzetip fotoğraf çekilmek istiyorlar. Bu harika çünkü ben de vücudumu Hulk’tan esinlenerek inşa ettim.” diyor.

Ara sıra synthol enjeksiyonu yapmayı düşündüğünü itiraf eden Alves, neler yaşadığını düşündüğü an bu fikirden uzaklaşıp “temiz” kalmaya odaklandığını vurguluyor. İnsanlara asla tavsiye etmediği synthol maddesinin, bağımlılık yapan bir madde olduğunu sık sık dile getiriyor.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz