Phil Heath Fıtık Ameliyatı Sonrası İlk Podyuma Çıkışını Gerçekleştirdi

0

Phil Heath’in ölümden döndüğü haberini günler öncesinde duyurmuştuk. Çok zorlu bir ameliyatla ölümün kıyısından dönen Heath, çok kısa bir zaman sonra ilk pozlarını podyumda verdi.

11 Kasım’da Barbados’ta verdiği pozlarda, sürekli olarak karın bölgesinin kontrolünü kaybetmesi yüzünden eleştirilen Heath’in pozları kusursuz gözüküyor! 

Reklam

Karın bölgesindeki ameliyat izi dışında Heath hiç ameliyat geçirmiş gibi bir izlenim yaratmıyor. Kas kaybı veya formdan düşüş yaşamamış gibi duruyor. Normalde çalıştığı kadar sık ve ağır çalışamaması muhtemel olsa da bu görünüşüne pek yansımamış.

Fıtık ameliyatı sonrasında merkez bölgesini iyi kontrol edebilirse, kusursuz bir hal alacak. Bubble gut denen karın bölgesinin kontrolsüzlüğü sebebiyle dalga konusu olan ve eleştirilen Heath bu operasyonun çözüm olduğunu sık sık dile getiriyordu. Görüntülerde düzelme olabileceğini ve daha kontrollü olabileceğini gösteriyor.

Ameliyattan sonra hemen bir yarışmada konuk olarak yer alıp poz vermesi, gerçekten takdir edilmesi gereken bir durum. Bu Phil Heath’in ısrarcı olduğunu, azmini ve hırsını kaybetmediğini gösteriyor. Birçok insana motivasyon kaynağı olması sebebiyle Heath gerçekten saygıdeğer.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz