Mükemmel Güce Sahip Hollywood’un En Çetin Efsaneleri!

0

Sinema tarihinin en sert adamları listemizin başını Bruce Lee çekerek bir adamın, etki bırakmak için cüsseden daha fazlasına ihtiyacı olduğunu kanıtlıyor. Evet, bu listedeki bazı adamların kas kütlesi oldukça büyük ama diğerlerininki de oldukça küçüktü. Ancak her biri, beyaz perdede gerçek hayatlarındaki hallerini temsil eden bir güç sergiledi. Şapkamızı Bruce Lee’ye ve tüm zamanların EN ÇETİN HOLLYWOOD EFSANELERİNE çıkartıyoruz.

Yazan: Joe Wuebben

Reklam

Bruce Lee

1.70 boyu ve 61 kilogram ağırlığı ile, çetinlerin çetini listemizdeki en küçük adam olabilir ancak bu onu listenin başını çekmekten alıkoymadı. Basitçe söylemek gerekirse, her şeye sahipti: parçalanmış fiziği, şimşek hızında savaş sanatı hareketleri ve bunların hepsine ek olarak zihinsel metaneti. Sıklıkla birden fazla saldırganla yüz yüze gelen Lee, hiç problem yaşamadan düşmanlarını çıplak elle alt ederken bunu yapmayı çok kolay gösteriyordu. 150 kiloluk çuvalı tek bir tekmeyle çatıya uçurabilirdi, ünlü kısa yumruğu birini yere sermek için yeterdi. Lee hem zihinsel hem fiziksel anlamda güç ve dayanıklılığın tanımını yeniden yazdı. Dahası, bu gibi manevi ideolojilerini halk seviyesine indirdi; zihin ve kas bağlantısı gibi kavramları herkesin tamamen anlayabileceği hale getirdi. Yalnızca bunu yapması bile, efsane konumunu korumaya yeter.

Charles Bronson

Bronson’un canlandırdığı karakterler soğukkanlı bir şekilde sayısız kötü adamı öldürmekle kalmayıp, Hard Times (1975) ve House of Wax (1953) gibi filmlerde onun etkileyici fiziğini de sergiledi.

Jim Brown

Öncelikle, Brown, “targeting” ve “helmet-to-helmet” gibi kişisel hata penaltılarla korkaklaştırılmadan önce Amerikan futboluna hükmediyordu. Sonra 1960lar ve 70ler boyunca, Dirty Dozen (1967) ve Slaughter (1972) dahil birçok aksiyon filminde müthiş rolleri oldu.

James Caan

Tüm zamanların en çetin filmerinden biri olan Godfather (1972)da başrolü kapmayı başardı. Sonra, Misery (1990) filminde Kathy Bates’in ayak bileklerini balyozla paramparça etmesini atlatarak çetinliğe yeni bir boyut kazandırdı. Artı puan: Caan yıllar boyunca düzenli olarak Venice Gold Gym’de antrenman yaptı.

Vin Diesel

Sıfıra vurduğu kafası, derin sesi, t-shirtlerinden çıkan silahları… Diesel’ın oynadığı her karakter göz korkutan cinsten; özellikle Fast & Furious ve Riddick gibi filmlerde. Boiler Room’daki (2000) borsacı rolü bile oldukça sert.

Clint Eastwood

Yaşlandıkça daha da dayanıklı oluyor. Dirty Harry’de(1971) kötü adamı oynamıştı ama daha yakın bir zamanda göz kırpmadan Gran Torino (2008) filminde çete şiddetini ele aldı ve Milyon Dolarlık Bebek (2004) filminde sert boks koçunu oynadı.

Tom Hardy

38 yaşıyla listemizin en genci İngiliz oyuncu Hardy, Warrior (2011), The Dark Knight Rises (2012) ve Mad Max: Fury Road (2015) filmlerinin korkutucu karakteri. Kaslı, acımasız ve zorlu, belli ki ağırlık odasında bir numara — tam bize göre bir adam.

Steve McQueen

The Great Escape dahil karakterlerinin kovalama sahnelerine sıklıkla dahil olan araba yarışı ve motorsiklet hayranı McQueen, “Tehlike sahneleri kendin oyna” aktörüydü. 1947-50 yılları arasında Denizcilik yaptı.

Arnold Schwarzenegger

Conan, Terminator ve Dutch (Predator, 1987) yeterince sert değilmiş gibi Arnold’ı The Running Man (1987) filminde Ben Richards olarak hatırlayın. Gelmiş geçmiş en fena yarışma programında sürekli bire bin olurdu ve hayatta kalırdı.

Sylvester Stallone

Boks ringinde senden büyük adamlar tarafından öldüresiye dövülüp yine de bir şekilde o dev yaratıkları yenmeyi başarmak çetinlik olarak adlandırılabilir mi? Ben de öyle düşünmüştüm. Rocky Balboa buna eşdeğer gerçi.

The Rock

En büyük adamın en sert olmadığı her türlü senaryoyu düşünebiliriz. (Davut’un Golyat’ını düşünün.) Dwayne Johnson kesinlikle her iki kategoriye de uyuyor. 1.95 boyu, 115ten fazla kilosuyla aldığı her rolde müthiş bir iş çıkarmayı başarıyor.

Kaynak: M&F 2016, Mart

Vücut Geliştirme Tarihindeki İlk Mükemmel Skora Sahip Vücut Geliştirici

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz