Mr. Olympia Phil Heath’in En İyi Göründüğü Yıl Hangisiydi?

0

Phil Heath, son birkaç yılın yenilmez Mr. Olympia’sı olarak en fazla göz önünde olan vücut geliştirici diyebiliriz. Karnının şişkin olduğu anlarda, kötü göründüğü zamanlarda, yağlı çıktığı fotoğraflarda sürekli olarak eleştirilere maruz kalmasının sebebi de tabii ki zirvede olması.

Reklam

Geçtiğimiz yıl karnındaki fıtık sebebiyle, merkez bölgesini kontrol edemeyip oldukça kötü gözüken fotoğrafları internette yayıldı. Ancak geçirdiği riskli ameliyatla, bu durumu da kontrol altına aldığını söylüyor.

View this post on Instagram

A new week a new opportunity for greatness! Continue to be that best version of self by recognizing your weaknesses first and begin to polish those rough edges. It's going to take a ton of self accountability which at times is more uncomfortable than a 3hr leg day because it has nothing to do with your muscles but more to do with your mind and emotional stability. Learn to be a student of yourself and set small goals which lead to a massive positive result! I have administered this mindset and theories throughout my life and lemme tell ya, I have definitely failed and failed and failed even while succeeding on stage. Keep your eyes on the prize and never say quit. When you get uncomfortable mentally and emotionally that is great because it's a true opportunity for real GAINS! Happy Monday everyone have a great week and remember to look at yourself in the mirror and ask yourself, "am I doing enough?" If the answer is no then welcome to the club my friends because it's time to get your ass up and get to work! Love y'all! #PhilHeath #7xMrOlympia #ChampionMindset #emotionalIntelligence #MentalToughness #LetsBeGreat

A post shared by Phil Heath (@philheath) on

Olumsuz eleştirilerin bir şey katmadığını düşünerek, Phil Heath’in 7 ödül aldığı 7 Mr. Olympia sahnesi içerisindeki en iyi göründüğü yılı seçtik. Bu seçimi tabii ki vücut geliştirme standartları doğrultusunda yapmaya çalıştık.

Sizlerin de fikirlerini sosyal medya yorumlarında bekliyoruz!

2011 Mr. Olympia Sahnesindeki Phil Heath: Tartışmasız En İyi Fizik

Phil Heath’in 2011’deki hali, kuşkusuz en iyi haliydi. Hatta bu haliyle Mr. Olympia tahtına oturdu ve bir daha kalkmadı. 2011 yılında Phil Heath’in fiziğiyle ilgili olumsuz tek bir kelime etmek dahi kolay değildi…

Yağsızlığı, merkez bölgesi ve karın kaslarının detayı, kanatlarının büyük gözüküşü ve belinin inceliği, bacak kaslarının netliği ve nicelerini bir arada bulundurduğu yıl 2011 idi. 2011 aynı zamanda; Phil Heath’in kazandığı, Phil Heath ve Kai Greene rekabetinin olmadığı tek yıldı. Bu nedenle izlemesi çok daha keyifli, dramanın olmadığı bir yarışma olarak, iki dost Jay Cutler ve Phil Heath’in yarıştığı 2011 Mr. Olympia harikaydı.

2011 yılında, karın ve bacak kasma pozunda dahi Phil Heath’in harika görünmesi de önemli bir ince detaydı.

Tüm zamanların en iyi Mr. Olympia fiziklerinden olan Phil Heath’in 2011 Olympia fiziği, tartışmasız Heath’in en iyi versiyonuydu.

Siz de fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz!

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz