Doğuştan Bilekleri Olmayan Lindsay Hilton’ın Performansı Motivasyonunuzu Zirveye Çıkaracak!

0

Fitness dünyasına bomba gibi düşen bu efsane kadın sporcuyu sosyal medyada görmüş olabilirsiniz. Crossfit resmî sayfası dahil pek çok sayfada birden fazla kez paylaşıldı.

Doğuştan bilekleri olmayan Lindsay Hilyon, silkme antrenmanıyla paylaşım ve gösterim rekorları kırdı. Eğer Hilton’ı antrenman yaparken görmediyseniz, arkanıza yaslanın ve motive olmaya hazır olun.

Reklam

Keep pushing boundaries, Lindsay Hilton. CrossFit OnSide

CrossFit paylaştı: 6 Mayıs 2017 Cumartesi

Hem rugby oyuncusu olan hem de güç sporlarının her dalıyla ilgilenen Hilton, bilekleri olmadan doğmuş. Fonksiyonel fitness yarışmalarında yarışmayı sevmiş ve daima tutkuluymuş.

Hilton; Crossfit’e olan tutkusu, 2018 yılındaki hedefleri, sporun ona öğrettikleri ile ilgili şu şekilde konuşuyor:

Zaten sporla sürekli olarak uğraşan biriydim ve spor performansımı geliştirmek için salona sık sık giderdim. Sürekli rutin egzersizlerden sıkıldığımı farkettim ve Crossfit’i keşfettim. Her şey değişti. Yarışmacı kişiliğim sürekli kendimi zorlamamı sağladı, koçum ne derse onu yaparak bu noktaya geldim.

2018 yılında genel olarak güçlenmeyi planlıyorum. Tüm kaldırışlarımı arttırmak istiyorum ve WheelWOD Adaptive Open yarışında yarışmak istiyorum. Belki sonrasında dünya şampiyonasında da yer alırım?

Aldığım en büyük ders, bir şeyleri denemek gerektiği. Denemeden, neyin nolduğunu anlamak çok zor. Önyargılarla bir şeyi denemekten uzaklaşmak yerine direkt olarak denemek çoğu zaman “o kadar da kötü değil” dedirtiyor. Bunu tüm hayat için genelleyebilirim.

Lindsay Hilton ve Favori Egzersizi

Image result for lindsay hilton

Kendisine favori egzersizi sorulduğunda, cevap olarak silkme egzersizini veriyor. “Yapabileceğimden emin olmadığım bir egzersizdi ve bence çok havalı görünüyor.” diye de ekliyor.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz