Kuvvet Macunu Hakkında Herkesten Duyamayacağınız Kadar İlginç Bilgiler

3

Kuvvet macunu ve nasıl kullanıldığı, en çok merak edilen konulardan biri. Çünkü cinsellikle ilgili sorunlar insanların çok fazla dillendiremediği ancak çok fazla dert ettiği sorunlardan. Erkeklerde bu sorunlar asırlardır var. Çözümü de eski çağlardan beri var, modern çözümler ise yalnızca göz boyamaya yönelik.

Bu sorunları kökünden çözebilmek adına, ismini vermek dahi gerekmeyen kimyasal içerikler ise bir çok insanın hayatına mal oluyor ve olmaya devam edecek.

Reklam

Bu sorunları çözebilmek öncelikle bu sorunlarla yüzleşmekten geçiyor. Sonrasında ise bu sorunların çözümünü doğal yollarla halledebileceğinizle yüzleşmeniz gerekiyor. Çünkü kuvvet macunu sayesinde cinsel sorunları doğal yollarla çözebilmek gayet mümkün.

Kuvvet Macunu Nedir?

Image result for kuvvet macunu

Kuvvet macunu, enerji veren doğal ve bitkisel içeriklerin karıştırılmasıyla oluşan macunlara verilen genel isimdir. Yaygın olarak kullanılma amacı cinsel problemleri çözmek olsa bile, enerji ihtiyacı olan durumlarda da kullanılabilir.

Kuvvet Macunu Cinsel Sorunları Kökten Çözebilir Mi?

Hiçbir şey cinsel sorunları kökten halledemez. Cinsel sorunlar, çoğunlukla psikolojiktir. Kafanızdaki sorunlarla mücadele edemiyorsanız, kuvvet macununun sihirli bir ilaç gibi işe yaramasını beklememelisiniz.

Fizyolojik olarak cinsel isteği arttırmaya yardımcı olabilecek maddeler içerdiğinden dolayı, kuvvet macunlarının belirli bir ölçüde yardım edebilmesi mümkündür. Bunun örnekleri de çokça sayıdadır. Tabii ki bu örneklerin bir çoğu “placebo” efekti dediğimiz psikolojik olarak işe yaradığını düşünme durumu da olabilir. Bu konuyla ilgili veriler maalesef ki ulaşılabilir değil.

Hangi Kuvvet Macunu? Mesir Macunu mu Yoksa Padişah Macunu mu?

Image result for mesir macunu

Burada geleneksel olarak farklılaşmış çeşitli tarifler devreye giriyor. Herkes farklı tariflerle sonuç alıyor.

Bir çok farklı tarif bulabilirsiniz. Hepsinin de farklı isimleri, farklı markaları olabilir. Biz de sizlerle işe yarayacağını düşündüğümüz tarifi paylaşıyoruz:

  • 2 yemek kaşığı kişniş
  • 5 tatlı kaşığı arı poleni
  • 2,5 çorba kaşığı kırmızı ginseng
  • 3 tatlı kaşığı Türk kahvesi
  • 2 çorba kaşığı kakule
  • 150 gr çam fıstığı
  • 4 tatlı kaşığı toz zencefil
  • Tercihe göre yaş incir de eklenebilir

Bu malzemeleri karıştırmak oldukça zordur. Her malzemeyi ayrı ayrı bala katmak çok daha iyi olacaktır. Yaş incirleri opsiyonel olarak en son ekleyebilirsiniz.

Cam bir kapta saklamanız en doğrusu olacaktır. Metal kaşık yerine tahta kaşıkla karıştırmak tavsiye edilir. Rutubetsiz, serin ve karanlık bir ortam saklamak için en doğru seçenek olacaktır.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

3 YORUMLAR

  1. doğal bir ürün arayanlara epimedium force markasını tavsiye ederim. 2 senedir düzenli olarak kullanıyorum. kullanım tarifine uyup 1 çay kaşığı yediğim sürece etkisini en yüksek seviyede hissediyorum ama daha fazla yersem baş ağrısı ve burun tıkanıklığı yapıyor.. kullanacaklar için kalp rahatsızlığı kesinlikle olmamalı ve alkol ile birlikte kullanılmaması gerekiyor.

  2. güzel bir anlatım olmuş. macunu yerken tahta kaşık kullanılmasına özen gösterilmesi gerekiyor. metal kaşık macunun içeriğinin bozulmasına neden olabileceği için tahta kaşık kullanılması önemlidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz