Rus Sporcu Sonunda Kol Kaslarındaki Maddeleri Boşalttırdı mı?

1

İnterneti kasıp kavuran Kiril Tereshin’in kontrolden çıkıp synthol isimli maddenin enjeksiyonlarına doktorları dinlemeyerek devam ettiğinden bahsetmiştik.

https://www.instagram.com/p/BchHeczln8n/?taken-by=kiril.tereshin

Reklam

Gelecekle ilgili çok iddialı sözlere sahip olan genç sporcunun, sonunda kollarının kesilme riskini göze alamayıp kollarındaki synthol maddesini boşalttırdığı söylendi.

https://www.instagram.com/p/BckZIXYFfnj/?taken-by=kiril.tereshin

Daha 21 yaşında kendisine böylesine işkence eden Kiril Tereshin, bir şekilde yaptığının yanlış olduğunun bilincine varmış gibi bir algı yarattı.

‘’Kollarım kopmak, patlamak üzere’’ şeklinde paylaşımlarda bulunan Kiril Tereshin’in kolları synthol enjeksiyonlarından morarmıştı. 70 cm kollara sahip olana kadar enjeksiyonlara devam edeceğini söyleyen Kiril, aslında dalga geçiyordu!

Kendi evinde %85 zeytin yağı, %7.5 lidocaine ve %7.5 alkol maddeleri ile synthol üretip kendine enjekte eden Kiril Tereshin, doktorları dinlememeye devam ediyor. Yukarıdaki paylaşımından sonra devam ettiğinden bahseden bir video yayınladı:

https://www.instagram.com/p/BcmDmcBFxz1/?taken-by=kiril.tereshin

Synthol maddesinin enjeksiyonu da, kollardan boşaltımı da hayal edemeyeceğiniz kadar acılı olarak dile getiriliyor. Bu acıya katlanıp, doğru kararı vermesi sayesinde Kiril Tereshin ne zaman vazgeçecek?

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz