Kai Greene Mr. Olympia’da Yarışmayacak Mı?!

0

Vücut geliştirme yarışmaları arasındaki en prestijli olan yarışma tartışmasız Mr. Olympia’dır. IFBB (dünyanın en büyük vücut geliştirme federasyonu olan International Federation of Bodybuilding) federasyonunun en prestijli yarışması olan Joe Weider’s Mr. Olympia’nın son yıllardaki en iddialı isimlerinden biri de tartışmasız Kai Greene’dir.

Kai Greene, son bir kaç seneki tam olarak nedeni bilinmeyen sürtüşmeler sebebiyle IFBB’den bağımsız olarak başka işlerle ilgilendi. Amerikan Futbolu Ligi olan NFL’de Super Bowl’da yer aldı. Yeni bir supplement firmasının kurulmasına katkıda bulundu ve vücut geliştirme ile alakasını yarışmacılıktan daha çok iş adamlığına doğru kaydırdı.

Reklam

Kai Greene Vücut Geliştirme Yarışmacılığını Bıraktı Mı?

En son gelen habere göre ise, Kai Greene, Super League ile anlaşma imzaladı. Bu da Kai Greene’in önümüzdeki senelerde Mr. Olympia yarışmasında yarışmayacağının garantisi anlamına geliyor!

Phil Heath’in sporu domine etmesinin etkisiyle ve büyük bir fan kitlesi edinmesiyle beraber Kai Greene’in fan kitlesi katlanarak büyüdü. Mr. Olympia ödülünü kaldırmış olduğunu görmek isteyen bir sürü fanı bulunan Kai Greene, bu ihtimali sıfırlayarak vücut geliştirme camiasında adeta bir şok yarattı.

IFBB ve Kai Greene Yollarını Ayırdı Mı?

Bazı haber kaynakları, IFBB ile Kai Greene ilişkisinin tamamen kesilmediği iddiasını öne sürüyor. Ancak pek çok güvenilir kaynak, Kai Greene’in yarışmacı vücut geliştirici kimliğini geride bıraktığını savunuyor.

Kai Greene, kendisi de “Bir sporcunun başka bir organizasyon ile çalışması, diğer organizasyona sırt çevirdiği anlamına gelmemeli.” şeklinde bir açıklama yapmış olsa da, resim çok net.

Kai Greene’in Super League ile anlaşması ne ifade ediyor? Super League nedir?

Kısaca bahsetmek gerekirse Super League, bir çok ünlü sporcunun yarıştığı farklı etkinlikler barındıran yarışmalar serisi. Vücut geliştirme ve fitness odaklı bir organizasyon olan Super League kendisini, “New Era of Bodybuilding”, yani “Vücut Geliştirmenin Yeni Çağı” olarak tanımlıyor.

Super League, Bodybuilding.com ve Nike gibi önemli markaların sponsorluğunda gerçekleşecek bir organizasyon. Efsanevi vücut geliştiricilerden Dorian Yates’in de önemli bir parçası olduğu Super League, takip etmeye değer bir oluşum gibi görünüyor.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz