Pre-Workout Olarak Kafein Kullanmalı mıyım?

1
kafein-kullanimi

Soruları olanları bu tarafa alalım; kafein meselesini masaya yatırıyoruz.

Kafein, kesinlikle kullanılması gereken bir pre-workouttur (özellikle antrenman yapmak için bahane üretenlerin kullanması gereken) ve hiç de küçümsenecek bir yanı yoktur. En özet hâli ile kafein sizin antrenmana odaklanmanızı ve odağınızı uzun süre korumanızı sağlayacak en iyi besindir. Bu sebeple de sadece sporcular da değil birçok kişi odaklanmak istedikleri herhangi bir iş öncesi kafein takviyesi alır ya da kahve tüketir.

Reklam

Neden Kahve Yerine Kafein Takviyesi?

View this post on Instagram

Nature's Supreme Caffeine, her bitkisel kapsülde 200 mg standardize kafein ekstresi içeren Türkiye'nin ilk ve tek besin takviyesidir. Şeker ve kalori içermeyen Nature's Supreme Caffeine, kafein ihtiyacınızı karşılamanın kolay ve pratik bir yoludur. Kafeini kapsül ile almanın avantajlarında biri, kafein içeren içeceklere göre bir kapsül kafeinin uygun maliyetli olmasıdır. Çantanızda kolayca taşıyabilir, dilediğiniz her yerde kolay ve pratik bir şekilde kullanmanızı sağlar. Bunun yanı sıra, 2 fincan filtre kahve tüketerek aldığınız kafeine eşit miktarda sadece 1 kapsül ile pratik bir şekilde karşılayabilirsiniz. Ayrıca kafeinli içeceklerin içerisinde bulunması muhtemel şeker ve yağı da almamış olursunuz. #naturessupreme#naturesupreme#nature#lovenature#healthy#fit#naturefit#sağlık#beslenme#sağlıklıbeslenme#aktifyasam#egzersiz#instanature#kafein#odak#konsantrasyon

A post shared by Nature's Supreme (@naturessupreme) on

Bunun sebebi de oldukça basit.

Kahve içimi keyifli ve gündelik hayatın en sevilen içeceklerinden biri. Kahve tüketmeyi sevdiğinizi de tahmin edebiliyoruz. Yalnız kahve ve kafein arasında bir amaç farkı vardır.

Kahve size bir miktar kafeinin yanında bol miktar diğer besinleri de sağlar. Bunlar; kahveyi süt ile içenler için sütün içerisinde bulunan yağ ve şeker başta olmak üzere diğer besinlerdir. Ya da kahve zincirlerinin aromalı seçeneklerine yönelenler için bu besinlerin yanında şuruplardan ve kremalardan gelen bolca kalori demektir.

Sadece espresso içtiğinizi düşünürsek durum değişebilirdi ama çoğumuz kahveyi kalorili versiyonları ile tüketiyoruz. Bu durumda kafeinin yanında amaçtan uzaklaştıran kalorileri vücudumuza alıyoruz.

Kafein Ne Yapar Neden İyi Bir Pre-Workouttur?

kafein-kullanimi

Kafein odaklanmanızı arttırır ve size bir anda canlılık getirir. Bunun bilimsel açıklamasını yapmak gerekirse kafein; beyninizde bulunan ve uyku halinizin gelmesine yardımcı olan adenosin reseptörlerini etkisiz hâle getirir. İkinci etki olarak kafein, dopamin seviyelerinizi arttırır. Ardından da mutluluk, enerji hissi, ve zindelik gelir. Son olarak da vücudunuzda termojenik etki yaratan kafein, yağ yakımınızı tetikler.

Kafein bu yönü ile sporcuların sıklıkla tercih ettiği bir supplement olmuştur. Ülkemizde ilk kez Nature’s Supreme Caffeine ürünü, her kapsülü 200 mg standardize kafein ekstresi içerin bir takviyedir. Başka herhangi bir bileşene sahip olmayan bu ürün özellikle sporcuların antrenman performansını arttırmaya odaklanmaktadır. Şeker, tatlandırıcı ve koruyucu içermeyen Nature’s Supreme Caffeine, günlük hayatta da rahat rahat kullanılabilir. Yoğun çalışma günlerinizde odağınızı arttırmak ve uzun süre koruyabilmek için kafein hapı kullanabilirsiniz. Stresli sınav günlerinde de kafein hapı yardımcınız olabilir. (18 yaş ve üzeri kullanım için uygundur.)

Kafein kesinlikle aradığınız pre-workout diyebiliriz. Antrenman günlerinize Nature’s Supreme Caffeine desteğini ekleyin ve farkı görün.

Daha Hızlı Yağ Yakmak Hedefiniz İse L-Karnitinden Destek Alın!

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz