Yalnızca Kablo ile Arka Kol (Triceps) Kaslarınızı Şişirip Patlatacak Bir Antrenmana Hazır mısınız?

0

Arka kol kasları, bir noktadan sonra inatçıdır ve arka kol kaslarını geliştirmek zamanla zorlaşır. Ağır itişler yapıyorsanız ve güç antrenmanları ile temel oluşturarak ilerliyorsanız, çok fazla izolasyon egzersizi yapmanıza gerek olmadığını birçok kez vurguladık.

Image result for big triceps

Reklam

Ancak eğer ağır itişlerden daha çok kasa yük bindirmeyi ve pump etkisini seviyorsanız, sizlere özel bir arka kol antrenmanı hazırladık.

Bu antrenmanda çok fazla set ve tekrar sayısı, kasa kan pompalamak için farklı teknikler ve tek bir ekipman var; o da kablo. Kabloya farklı aparatlar ekleyip, farklı pozisyonlara girerek stabiliteyi de zorlaştırıp arka kol kaslarınıza maksismum stresi yükleyebileceksiniz.

Piyasadaki En Îyi Protein Tozları
Piyasadaki En İyi Kreatin Takviyeleri
Piyasadaki En İyi BCAA Takviyeleri
Piyasadaki En İyi Pre-Workout Takviyeleri

Tek Ekipmanla At Nalı Gibi Triceps!

Image result for rope pushdown

Dolgun ve büyük bir arka kol için antrenmana ilk olarak rope pushdown hareketiyle başlayacaksınız.

Set Sayısı: 5

Tekrar Sayısı: 15

Kasların kasıldığı dip noktada, ekstradan triceps kasmak, kasa binen stresi arttırmanıza yardımcı olacak.

Image result for reverse grip pushdown

İkinci egzersizde hareketi aynı tutup, tutuşumuzu değiştireceğiz ve reverse grip pushdown, yani ters tutuşlu pushdown uygulayacağız. Set sayısı ve tekrar sayısı da aynı olacak. Acele edeceğiz, çok fazla ara vermeyeceğiz ve tüm kanın arka kol kaslarına hücum etmesini sağlayacağız. İlk egzersizdeki gibi triceps kaslarını dipte sıkacağız.

Image result for cable skull crushers

Üçüncü egzersizimize bir bench (sehpa) gerekecek, ve normalde yaptığımız lying tricep extension hareketini kablo ile uygulayacağız.

Set Sayısı: 5

Tekrar Sayısı: 15

Acele etmeyin, yavaş bir tempoyla negatif uygulayıp patlayıcı bir şekilde yukarı kaldırın. Dirseklerin yanı sıra, omuzlardan da esneyin ki maksimum triceps hipertrofisi elde edin!

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz