Vücut Geliştiricileri Şok İçinde Bırakan 21 Yaşındaki Powerlifter Julia Vins

0

Geniş ve kaslı omuzlar, ince bel üzerinde belirgin six packler, devasa kalça ve bacak kasları… Tüm bu saydıklarımızı orantılı bir şekilde geliştirmek her vücut geliştiriciye bile nasip olmazken powerlifter Julia Vins, görenleri şaşkınlığa uğratan kaslara ve ölçülere sahip!

#musclebarbie hashtagi ile yaptığı instagram paylaşımları her gün on binlerce beğeni toplayan Julia Vins ile tanışmanızı istiyoruz.

Reklam

700 bine yakın instagram takipçisine sahip Julia, Rus bir powerlifter.

View this post on Instagram

#TeamRSP #GoMETALteam #powerlifitng

A post shared by Julia Vins | Muscle Barbie (@julia_vins) on

Fiziği yüzünden vücut geliştirici sanılıyor olsa da Julia, powerlifter kimliğini koruyor ve her zaman bunu dile getiriyor.

 

Muscle Barbie lakabını gerçekten de hak eden sporcu,

Hem mükemmel bir yüz güzelliğine sahip, hem de powerlifterlar ve vücut geliştiriciler arasında kasları ile tanınan bir isim.

 

Aktif bir şekilde Instagram kullanan ünlü powerlifter,

Dünya rekorlarını burada sevenleri ile paylaşıyor.

 

“Sağlam” bir hayvansever olan Julia Vins,

View this post on Instagram

Walk with Archie :))

A post shared by Julia Vins | Muscle Barbie (@julia_vins) on

Köpeği Archie ile de birçok fotoğrafını Instagram’da takipçileri ile paylaşmış.

 

Julia yalnızca Instagram kullanmıyor,

YouTube kanalını da aktif bir şekilde kullanan Julia Vins, yaptığı antrenmanlardan katıldığı yarışmalara güçlü bir vlog arşivine sahip.

 

Julia, YouTube kanalında takipçilerinin sıklıkla sorduğu soruları da yanıtlıyor,

View this post on Instagram

I know that there are many people who don't know who I am. So here's my story I was one of the first girls who began to lift weights in my city At that time sport was not popular as it is now so everyone thought that i'm strange I was fifteen so it was quite difficult to deal with social opinion but I keep training When I was sixteen I went to college and started my career in Powerlifting for representing my College at the competitions I failed my first competition and many people told me that I shouldn't continue to train because I don't have future When I was seventeen I became famous and known as Muscle Barbie and my career is divided to sport and media I also realized that I don't like to study in the college and left it. Because I didn't see any userful things for me there After one year of heavy training, I won my first World Championship. And I proved that I'm not just "Instagram girl" Many people think that my life is only powerlifting But I have been traveling quite a lot, I work as a model for China's video games promotion and I have my business in Russia I think sometimes you have to sacrifice everything on the way to your dream I still remember those days when I dreamed about what I have now. #powerlifting #gometal #primevallabs

A post shared by Julia Vins | Muscle Barbie (@julia_vins) on

Kendisi hakkında merak edilenleri, vücut ölçülerini, spora yeni başlayanların sorularını tek tek yanıtladığı videoları da mevcut.

 

Powerlifter Julia Vins, 1.65 boyu, 65 kilosu ve devasa kasları ile,

Akla gelen ince uzun boylu Rus kadın algısını resmen yıkıp geçiyor…

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz