Janea Kroc’un Cinsiyet Değiştirme Operasyonu ile İlgili Belgesel Yakında Vizyonda!

0

Matt Kroczaleski (Matt Kroc) olarak bildiğimiz dünyanın en kaslı ve en güçlü insanlarından biri olan vücut geliştirici ve powerlifting sporcusu, cinsiyet değiştirişi ile ilgili belgeselin çekimlerini bitirmiş durumda.

Dünya rekoru powerlifting totalinin dışında, sıradışı fiziği ile vücut geliştirme yarışmalarında da yarışmış olan Janae Kroc, Amerikan ordusunda görev almış bir isim. UPA federasyonunda 100 kilo sikletinde 1160 kilogramlık squat, bench press ve deadlift totali bulunuyor. Bu rakama ulaşan powerlifting sporcusu sayısı, 2 elin parmağını geçmiyor.

Reklam

Kroc’un eskiden ne kadar büyük bir isim olduğunu, sırt hareketleri arasında çok sevilen bir egzersize “Kroc row” olarak ismini vermesinden anlayabilirsiniz.

Kendisini eskiden “alpha male” (alfa erkek), hatta “erkeklerin arasında en erkeği” olarak tanımlayan Janae Kroc bu durumun içten içe başka cinsiyete ait hissedişinin bir baskılama yöntemi olduğunu dile getiriyor. Çocukluğundan beri makyaj yapma eğilimi, kadınsı kıyafetleri çekici buluşu gibi pek çok farklı özelliğe sahip olduğunu da ekliyor.

2015 yılında cinsiyet değiştirdiğini açıklayan Janae Kroc, bu hayat hikayesini belgesel olarak yayınlayacak. Instagram hesabında kendisini “cinsiyetsiz” olarak tanımlayan Kroc’un belgeseli hayli ilgi çekici olacak.

Transformer” isimli belgeselde Kroc çevresiyle olan etkileşimini, 3 oğluyla ve ailesiyle beraber nasıl yaşadığını, ameliyat sonrası çektiği zorlukları gözler önüne serecek.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz